Kupit s automatickou alebo manualnou klimou?

Moderátor: peta.smolik

juroke
Začátečník

Kupit s automatickou alebo manualnou klimou?

Příspěvek od juroke »

Ahjoj, pocul som ze najako zvykne blbnut klima v Stile, robi tie problemy len automaticka? Ktoru si vybrat?
Reklama

radek66
Fiaťák

Re: Kupit s automatickou alebo manualnou klimou?

Příspěvek od radek66 »

juroke píše:Ahjoj, pocul som ze najako zvykne blbnut klima v Stile, robi tie problemy len automaticka? Ktoru si vybrat?

ani by som nepovedal mam automaticku a slape jak hodinky...Take špatne čudle ako su na manualnej klime podla mna uz v aute s rokom vyroby od 2005 nema co robit..Nie len u Stila manualna klima svojim vyzorom kazi cely dojem z interietu ,nez digi to je ine kafe..Orientuj sa na mladsie rocniky 2006 a hore ta klima slape bez problemov....
No tak toto je urcite krajsie ako tie čudle . .
Přílohy
No nieje to paráda..
No nieje to paráda..
Image070.jpg (39.02 KiB) Zobrazeno 6475 x
Punto 1,2 75 koni talianskych
Marea 1,9 TD 100 koni Turínskych
Stilo sw 1,9 JTD MJet 88 KW Grigio tecno 698
juroke
Začátečník

Příspěvek od juroke »

Normalne som teraz pozeral aj na Grande Punto 96kW multijet, co vy na to? Co je podla Vas lepsie? Ako to ide? a co po cipovani? Interier podla mna sportovejsie vyzera ako na Stile,
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

juroke píše:Normalne som teraz pozeral aj na Grande Punto 96kW multijet, co vy na to? Co je podla Vas lepsie? Ako to ide? a co po cipovani? Interier podla mna sportovejsie vyzera ako na Stile,
je pekne, ale ked kupujes, tak najskor vyber triedu a potom model... ver mi robil som tu istu chybu a zamotal som sa vo vlastnych haluskach... :lol:
a s autoklimou bude mat skor ci neskor problem kazdy. zacne blbnut na 99%.
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
radek66
Fiaťák

Příspěvek od radek66 »

SHANE54 píše:
juroke píše:Normalne som teraz pozeral aj na Grande Punto 96kW multijet, co vy na to? Co je podla Vas lepsie? Ako to ide? a co po cipovani? Interier podla mna sportovejsie vyzera ako na Stile,
je pekne, ale ked kupujes, tak najskor vyber triedu a potom model... ver mi robil som tu istu chybu a zamotal som sa vo vlastnych haluskach... :lol:

nechapem preco bude mat kazdy s autoklimou problem????
jano207
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od jano207 »

radek66 píše:
SHANE54 píše:

nechapem preco bude mat kazdy s autoklimou problem????
Pretoze je to elektronika.Cidla,konektory,potenciometre ... :wink: Skor ci neskor to zistis ked ti bude fukat stale studeny vzduch :wink:
EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw
BaDDog
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaDDog »

Ja som mal doteraz len digi klimu síce nie u Fiata.. ale ked mam pravdu povedat tak klimu používam fakt ojedinele len cez leto ked je velmi dusno a teplo.. inak to istí šíber či okno..
A ked už klimu tak najlepšie je asi manualna... preto aj take značky ako bmw, audi, mercedes či volvo robia to retro na typ manualnej klimy aj ked je to automatika..

Dám taky priklad... mne to v aute prepina po 0,5°C a skus prepnut z 16 na 24 dajme tomu.. :| ..čo je teraz dost aktulne na jesen.. rano okolo nuli.. a na obed okolo 20...
Fiat Grande Punto 1,3MultiJET - Dynamic (66kW / 6-speed / 26.10.2008)
radek66
Fiaťák

Příspěvek od radek66 »

BaDDog píše:Ja som mal doteraz len digi klimu síce nie u Fiata.. ale ked mam pravdu povedat tak klimu používam fakt ojedinele len cez leto ked je velmi dusno a teplo.. inak to istí šíber či okno..
A ked už klimu tak najlepšie je asi manualna... preto aj take značky ako bmw, audi, mercedes či volvo robia to retro na typ manualnej klimy aj ked je to automatika..

Dám taky priklad... mne to v aute prepina po 0,5°C a skus prepnut z 16 na 24 dajme tomu.. :| ..čo je teraz dost aktulne na jesen.. rano okolo nuli.. a na obed okolo 20...
Neviem o co ti ide ale sak ja si kompresor vypnem a regulujem si teplotu tak ze mi miesa vzduch z vonku a od motora a toto vidim vyhodu auto klimy u fiata ze si manualne vypnes kompresor ked xces..Napr na A6 jak natocis tak ti hned zapne kompresor klimy a odstavit sa neda,uz neda :D :D :D
OndraK
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od OndraK »

Otec má Stilo s automatickou klimou a nikdy s ní nebyl problém... Nemyslím si, že se to musí jistojistě dodrbat jen proto že je to elektrika.
Punto 1.2 8V, rv. 02 - slouží dál už zase nám
Saab 9-5 Aero

ex:
Punto 55 S, rv. 96 - odpočívá v pokoji
Alfa Romeo Giulietta TBi QV - odpočívá v pokoji 😢
Honda Civic 8G 1.8
radek66
Fiaťák

Příspěvek od radek66 »

OndraK píše:Otec má Stilo s automatickou klimou a nikdy s ní nebyl problém... Nemyslím si, že se to musí jistojistě dodrbat jen proto že je to elektrika.

Ako vravim to ze autoklima je naprd hovori len ten co ju nikdy nemal a toci cudlami jak na starom radiu :D :D :D :D

Ja by som uz ani pri dalsom aute uz inu nechcel jedine automaticku je to super vec a dvojzona to je terno.... :!: :!:
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

radek66 píše:
OndraK píše:Otec má Stilo s automatickou klimou a nikdy s ní nebyl problém... Nemyslím si, že se to musí jistojistě dodrbat jen proto že je to elektrika.

Ako vravim to ze autoklima je naprd hovori len ten co ju nikdy nemal a toci cudlami jak na starom radiu :D :D :D :D

Ja by som uz ani pri dalsom aute uz inu nechcel jedine automaticku je to super vec a dvojzona to je terno.... :!: :!:
Snad ti to nadsenie vydrzi co najdlhsie...
no budem sa znova opakovat. ja mam autoklimu a dalsi 9-ti znami a dalsi majitelia stila na inych forach, vsetci maju problem. vacsina ze jedna strana fuka teply a druha studeny bez ohladu na nastavenie. mne napr blblo preklapanie klapiek. teda zapol som napr fukanie na sklo a nic... fukalo furt dole aj ked tam nebolo zapnute... ked som menil baterku, tak bola natvrdo zresetovana a potom sa zda ze funguje, dokedy vsak, neviem...
avsak vsetci majitelia inych znaciek s autoklimou (aj starsie rocniky) co poznam, nemaju problem.
holt asi sa toto fiatu nepodarilo...
Obrázek
Obrázek
radek66
Fiaťák

Příspěvek od radek66 »

[
Snad ti to nadsenie vydrzi co najdlhsie...
no budem sa znova opakovat. ja mam autoklimu a dalsi 9-ti znami a dalsi majitelia stila na inych forach, vsetci maju problem. vacsina ze jedna strana fuka teply a druha studeny bez ohladu na nastavenie. mne napr blblo preklapanie klapiek. teda zapol som napr fukanie na sklo a nic... fukalo furt dole aj ked tam nebolo zapnute... ked som menil baterku, tak bola natvrdo zresetovana a potom sa zda ze funguje, dokedy vsak, neviem...
avsak vsetci majitelia inych znaciek s autoklimou (aj starsie rocniky) co poznam, nemaju problem.
holt asi sa toto fiatu nepodarilo...[/quote]

Co to melies ?? Ja mam autoklimu a dalsi 9-ti znami a nikto nema problem s autoklimou,kazdemu fuka tam kam ma a kolko stupnov ma..,vsetci mame auta rok 2007 a hore..Takze ma napada ze ta klima sa kazi len na starych rocnikoch tak ako vsetko ked este neboli vychytane vsetky muchy.,ako sedacky,silentbloky,aj budiky v interiery,airbagy,hlasky pal.pocitaca,atd..Co mam Stilo nemal som ani jednu hlasku ktora by ma strasila .Jedine service coupon expired a to vieme vsetci co znamena :D ,auto mi slape ako hodinky a dufam ze este dlho bude,..Nestras tu prosim ludi ze raz pride koniec sveta,..Kamos ma A6 rok 2003 ma klimatronik a ma ho posrany nefuka mu jedna strana vobec tak nemel ze inde sa klima nekazi kukni si audi forum tam sa dozvies veci ajajajaj budes kukat :lol:
Problemy maju vsetky auta a zo vsetkym su to stroje a kazia sa tak to je....Takze asi ty a tvojich 9 kamaratov natrafili na seriu aut ktore boli vyrobene v pondelok alebo v piatok..Pre istotu si skontrolujte VINy ci nemate ZFA19200000234501-09 :D :D

Sorac ale musel som to napisat ja nemozem povedat na Fiata ani pol slova asi ho mam vyrobeny v stredu :D

JAJAJ teraz ma ukrizujete len preto ze mam Super Fiatík :lol:

Caute
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

okay zacina sa tu nejaky flame a to nechceme... :lol: mrzi ma kus tvoj ton, snad si to tak nemyslel.
jasne vsak mozne je vsetko asi tvoja bezporuchovost bude tym vyssim rocnikom. Drzim ti palce aby si nikdy nemal problem s autoklimou.
a je mozne ze moji znami si asi umyselne pokazili svoje klimy aby mi mohli ukazat, ako im nefunguju.... :lol: Ja len posuvam, co som videl.
Ozaj ked si uz taky "vsetko videl, vsetko vie" ako sa rozobera plast na kufrovych dverach? pls napis SS

Ostatnym sa za vyvolavanie paniky ospravedlnujem....
Obrázek
Obrázek
sakal_tt
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sakal_tt »

uz som si myslel ze sa tu pobijete :oops: :oops:
Fiat Stilo 1,9 MTJ 88kW strieborna metla (17" ALU OZ Carravagio)
Fiat Stilo 1,9 JTD 85kW tmavo modra

http://pokec.azet.sk/ananas69/fotoalbumy/stilo" onclick="window.open(this.href);return false;
peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.smolik »

A nejlepší bude když si koupíš auto úplně bez klimy a bez el. a bez ničeho prostě holobyt protože co na autě není nemůže se posrat :lol: :lol: :lol: Když ti bude teplíčko votevři si vokno :lol: :lol: :lol:
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Odpovědět

Zpět na „Stilo“