![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
tak bol som v servise, trochu doštelovali svetlá, uvidím ked pôjdem zas v noci, v servise mi vraveli že nove BRAVO svieti úboho, a ked bude v noci pršat tak neuvidím nič
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderátor: peta.smolik
To je divné, moje letos narozené Bravo svítí dobře, měl jsem podobný problém a nenapadlo mě, že mám naklopit světla na 0. Když jsem je elektricky naklopil (napravo od středových výdechů s tlačítkem výstražných směrovek), hned to bylo lepší, i když já bych nechal světla svítit ještě do větší dálky. Nechal jsem seřízení zkontrolovat i ve Fiatu, ale všechno bylo OK. Shrnuto - Bravo (mé) svítí dost, ale blízko před auto. Jaké tam letos dávají z výroby žárovky, netuším.rogi píše:chcem sa informovať či i Vám tlmene svetla svieta desať metrov pred auto, lebo sa stým v noci nedá jazdiť, ked to porovnávam s Š130L čo mám tak je to hrôza, tam môžem jazdiť 100km/h v noci na tlmene svetla, v Bravo2 je to o život pri takej rychlosti
tak bol som v servise, trochu doštelovali svetlá, uvidím ked pôjdem zas v noci, v servise mi vraveli že nove BRAVO svieti úboho, a ked bude v noci pršat tak neuvidím nič
vypadlo táhlo motorku z uchycení ve světle.Při přechodu svítivosti na výšku se hýbe pouze pravé, levé (pokažené) ale vrčí hned při rozsvícení světel, takže to tam nějak pracuje, proto věřím v opravení mechanismu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |