problemy s ubytkem oleje
Moderátor: peta.smolik
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
problemy s ubytkem oleje
zdar taliani mam problem hodne rychle me ubyva z motoru olej cim to muze bejt kdyz to nikde netece ani pod vikem proste nikde dik za odpoved od vymeny do vymeny sem ´dolil asi jede a pul litru ne li vic dik za odpoved
Mam fiat cinguecento 0.9 sx
Renault 21 2.2 gtx 79KW (107ps) trhac asfaltu , elektrony z renault clio baccara 1 185/60/14
Renault 21 2.2 gtx 79KW (107ps) trhac asfaltu , elektrony z renault clio baccara 1 185/60/14
- Reklama
Re: problemy s ubytkem oleje
a co těsnění pod hlavou.... když nikde nic neteče ani nekape, tak ho to musí žrát a to je snad jediná možnost.
mě to "žralo" olej přes gufera ventilů (tedy, jestli se tak dají ty rozpadlé, ztvrdlé nazvat). Bylo to už tak tragické, že svíčky vypadaly po 1000km jak ve Š100 po 50000kmjonas píše:zdar taliani mam problem hodne rychle me ubyva z motoru olej cim to muze bejt kdyz to nikde netece ani pod vikem proste nikde dik za odpoved od vymeny do vymeny sem ´dolil asi jede a pul litru ne li vic dik za odpoved
Mám pocit že ty už právě měnil, tak nevím o moc dalších možnostech než to těsnění.sp píše:mě to "žralo" olej přes gufera ventilů (tedy, jestli se tak dají ty rozpadlé, ztvrdlé nazvat). Bylo to už tak tragické, že svíčky vypadaly po 1000km jak ve Š100 po 50000kmjonas píše:zdar taliani mam problem hodne rychle me ubyva z motoru olej cim to muze bejt kdyz to nikde netece ani pod vikem proste nikde dik za odpoved od vymeny do vymeny sem ´dolil asi jede a pul litru ne li vic dik za odpoved
Tak snad ještě přes pístní koužky, protože pokud neteče ven, tak se musí někde ztrácet (pokud mu ho někdo nekrade).Matesxxx píše:Mám pocit že ty už právě měnil, tak nevím o moc dalších možnostech než to těsnění.sp píše:mě to "žralo" olej přes gufera ventilů (tedy, jestli se tak dají ty rozpadlé, ztvrdlé nazvat). Bylo to už tak tragické, že svíčky vypadaly po 1000km jak ve Š100 po 50000kmjonas píše:zdar taliani mam problem hodne rychle me ubyva z motoru olej cim to muze bejt kdyz to nikde netece ani pod vikem proste nikde dik za odpoved od vymeny do vymeny sem ´dolil asi jede a pul litru ne li vic dik za odpoved
olej ztráta
jde to přes gufírka ventilů já jsem je měl úplně rozpaddený i pružinky z gufirek byly pryč kdyby to žralo olej přes pístní kroužky tak to bude hulit, půjde z toho tkaovej namodralej dým
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
odpoved
ten dym z toho prave nejde a zere to dost a svicky sou v poho po 2 000 km sou dobry a nevite nekdo cenovy rozpeti vymeny gufirek v servisu dik a zdar
Mam fiat cinguecento 0.9 sx
Re: odpoved
Hele já myslel že jsi je měnil. Já je teď měnil u souseda a protože si dával i rovnat halvu tak mu to ten chlápek vyměnil a dohromady to stálo 350 ,- ( výměna gufírek, broušení hlavy ) a ty gufírka jsem mu kupoval za 74 kč 8 kousků.jonas píše:ten dym z toho prave nejde a zere to dost a svicky sou v poho po 2 000 km sou dobry a nevite nekdo cenovy rozpeti vymeny gufirek v servisu dik a zdar