KONTROLKA VSTREKOVANIA

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
MajoPB
Začátečník

KONTROLKA VSTREKOVANIA

Příspěvek od MajoPB »

Zdravím, mám problém s kontrolkou vstrekovania na Brave 1,4 12 V. Po prejdení niekoľkých kilometroch sa rozsvieti a pokiaľ nevypnem motor, nezhasne. Akonáhle ho vypnem a naštartujem, bezproblémov zhasne a po niekoľkých kilometroch sa zvykne opäť rozsvietiť. Nie je to pravidlom, niekedy nesvieti vôbec. V lete sa tento problém nevyskytol, myslím, že to nastalo s nástupom chladnejšieho počasia. Myslím, že s výkonom motora a ani so studeným štartom problém nie je. Všetko ide tak ako má. Poraďte, v čom môže byť problém. Ďakujem
Fiat Brava 1,4 12V, r. v. 1996
Reklama

nico_sk
Začátečník

Příspěvek od nico_sk »

mam taky vseobecny prehlad chyb ale je v polstine, ak mas zaujem, napis mail a poslem ti ho , je to v pdf a neda sa skopirovat sem lebo je zaheslovany...
MajoPB
Začátečník

Příspěvek od MajoPB »

budem rád, keď pošleš, snáď tomu budem rozumieť, keď je to poľsky :wink: Pošli to sem na mail :arrow: shearer12@azet.sk
Fiat Brava 1,4 12V, r. v. 1996
_petr_
Začátečník

Příspěvek od _petr_ »

mne to na 1.4 delavalo, kdyz byl spatny termostat, rozsvitila se a kdyz jsem znova nastartoval, tak zhasla, po vymene termostatu vse o.k., vubec nechapu, jak to s tim souviselo
trooli
Začátečník

Příspěvek od trooli »

U termostatu je jedno z cidel teploty chl.kapaliny.RJ rozpozna pomale zahrivani motoru a vyhodi chybu.Proto ta souvislost
kevinoko
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kevinoko »

trooli píše:U termostatu je jedno z cidel teploty chl.kapaliny.RJ rozpozna pomale zahrivani motoru a vyhodi chybu.Proto ta souvislost
nazdarek mne to tiez zacalo robiť na 1.4 12v presne tak isto a ked vypnem a znova nastartujem tak kontrolka zmizne ,aky kokretne termostat to mam vymeniť a kde sa nachadza? a aka je asi jeho cena?
Brava 1.4 12V
RadekL
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadekL »

termostat je kolem 1500
.
Palio 1.6 16V
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“