problém bravo 1,4 rv.98

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
BISA1
Začátečník

problém bravo 1,4 rv.98

Příspěvek od BISA1 »

zdravím všechny.mám takový problém.při jízdě se svým brávem se mi jakoby rozechvěje lehce celý předek a třepe se řadička.dělá to jen kolem 80 kmh.při jízdě nad 120 to přestane.neví někdo čím by to mohlo být?silemblok?celkem mi to vadí a kola jsou vycentrované.díky za radu.
Reklama

nico_sk
Začátečník

Příspěvek od nico_sk »

moze byt toho viac, tlmice, gulove capy, kolesa vravis su vyvazene..
nevletel si medzitym do nejakej jamy?
lacin
Znalec

Re: problém bravo 1,4 rv.98

Příspěvek od lacin »

BISA1 píše:zdravím všechny.mám takový problém.při jízdě se svým brávem se mi jakoby rozechvěje lehce celý předek a třepe se řadička.dělá to jen kolem 80 kmh.při jízdě nad 120 to přestane.neví někdo čím by to mohlo být?silemblok?celkem mi to vadí a kola jsou vycentrované.díky za radu.
Pokud to dela jenom, kdyz je motor pod zatizenim, cili kdyz pridavas, tak bych to videl na poloosy. Jinak jak rikal nico.
Hustokrutost
BISA1
Začátečník

bravek

Příspěvek od BISA1 »

chlapi fakt nevím.levou poloosu jsem skoušel měnit protože se mi zdálo že trochu hází,ale nepomohlo to.a pravá poloosa se zdá dobrá.a na čepy se mi to nezdá,protože jsem se na ně díval a jsou pevné.nemůže to být náký silemblok?
_petr_
Začátečník

Příspěvek od _petr_ »

zkontroluj si i silembloky
nico_sk
Začátečník

Příspěvek od nico_sk »

Vyskytnu sa vselijake zahady, mne napriklad zacalo strasne hucat auto, nad 60km, chodil som s tym po servisoch, nevedeli si s tym rady, ze asi prevodovka, lebo ze vsetko pozreli a nic ine to nemoze byt.. mne sa ale nechcelo ist do vymeny prevodovky, tak som vselico skusal a zistil som ze mam zle gulove capy, tak som to dal do servisu ze nech to vymenia a previezol som technika ze co to robi, hucalo to strasne, ale nie pri zrychlovani, iba pri brzdeni motorom, ale ked som jemne pribrzdil tak to prestalo, no uplna haluz.. zobral som auto zo servisu, ze gulaky vymenili a nic ine nenasli.. prva jazda a hura, uz to nehucalo, robili to gulaky!!!
takze tazko povedat, mozu to byt aj homokineticke klby, kolko mas najazdne, menil si ich? ked si menil poloos?
trooli
Začátečník

Příspěvek od trooli »

Budes mit natuty prasklej kord na pneumatice podle rychlosti soudim ze bude skoro neviditelny.
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Anebo zadni silentblok na prevodovce. Taky obcas dela neco podobnyho. A ze vypada poloosa dobre neznamena, ze je ok. Tohle delaji klouby.
Hustokrutost
remix
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od remix »

Pokud mas alu kola kde neni stredici krouzek, tak je to ten problem, pokud mas plechace, ktere jsou vystredene stredicim krouzkem, tak toho muze byt spoustu, jak uz kluci vyse psali...
Obrázek
jaklik
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaklik »

Měl jsem uplně stejnej problém a byl to problém v pneu,už si nepamatuju co přesně,ale hledej chybu v pneu!Boule atd...
Brava 1,9TD 100 ELX 12/97
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“