Cau lidi, máte někdo skušenosti s výměnou stávajících reproduktorů?
Například ve dveřích (průměr 165mm)je extrémně malá montážní hloubka a dost shopů ani hloubku neuvádí . poradíte někdo?? díky
DOBLO vyměna reproduktorů
Moderátor: peta.smolik
DOBLO vyměna reproduktorů
Fiat Dobló 1.9 JTD
74kw....zatím
koza není zvíře a fiat není auto?
74kw....zatím
- Reklama
odpovím si sám
Tak výměna repro provedena. Myslím že jsem zvolil dobře a cena za komplet (3 sady po 2-reproduktorech včetně plnohodnotných výhybek(( dolonce i s možností útlumu výškového reproduktoru)) byla 4.000,-.Reproduktory mi byly přivezeny ještě ten den co jsem je objednal přímo provozovatelem e-shopu. Změna k lepšímu o několik tříd. Rádio sony cdx-gt200. ...
[U
[U
Fiat Dobló 1.9 JTD
74kw....zatím
74kw....zatím
Prodej starých repro
Prodám originál reproduktory z dobla r.v. 2002 ...100% stav ...žádné parazitní zvuky. repro 2*10cm (palubní deska), 2* 4"*6"(kufr), 2*16,5cm (přední dveře). Za komplet 600,- //po kusech 150kč/ks. min. odběr 2 ks (stejný rozměr). e-mail : radar.ros@atlas.cz
Fiat Dobló 1.9 JTD
74kw....zatím
74kw....zatím
-
- Začátečník
Re: DOBLO vyměna reproduktorů
ahoj Radar mohol by si prosim ta trosku opisat ako si vymienal tie reproduktory?Rad by som si vylepsil aj ja len neviem co vsetko k tomu potrebujem a ake reproduktory si pouzil mam na mysli kolko wattove.A mohol by si mi prosim napisat aj tu montaznu hlbku do prednych dveri.A co su to tie vyhibky?A este ako si dostal radio von? Za odpoved vopred dakujem a zdravim.