Palivové čerpadlo mk1

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
zokot
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Palivové čerpadlo mk1

Příspěvek od zokot »

Tak se mi podařilo ulomit ten náustek na hadici - byl nalomenej a tekl tudy benzín. Já furt proč cítím benzín :lol: Hlavní problém je že čerpadlo mám vydělaný a nádrž je otevřená plná benzínu tak co s tím, aby nedošlo k nejhoršímu. :wink:
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
Reklama

peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: Palivové čerpadlo mk1

Příspěvek od peta.smolik »

zokot píše:Tak se mi podařilo ulomit ten náustek na hadici - byl nalomenej a tekl tudy benzín. Já furt proč cítím benzín :lol: Hlavní problém je že čerpadlo mám vydělaný a nádrž je otevřená plná benzínu tak co s tím, aby nedošlo k nejhoršímu. :wink:
Kup nový čerpadlo nebo nový starý a nebo starý a přes hadičku vycucni benálek Kdybys nevěděl co s ním tak se stavím a vycucnu si ho sám :lol: Ani za to nebudu nic chtít :lol:
Zkus ADH ve Ždáře(proti hadovi u zimáku) ta bába tam má skoro všechno a ceny má dobrý nebo na netu autodíly Krč http://www.autodilykrc.cz" onclick="window.open(this.href);return false; tam sou dobrý ceny a ještě zkus zavolat na tohle tel. 603520817 Myslím že Rajnoch se jmenuje Minulej tejden sem u něj koupil indukční cívky za super cenu 900 za dvě cívky
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
zokot
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Re: Palivové čerpadlo mk1

Příspěvek od zokot »

No zatím jsem to zkusil slepit - převrtal jsem větší díru a to jsem ulomil tak to jsem pečlivě zalepil. Vypadá to dobře jen ten náustek je o 5 mm kratší.
U zimáku to znám - při každým nákupu dáme s paní řeč a pak to manželka, která čeká v autě to nevydrží a musí nás rozehnat :lol:
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“