MOJE GRANDE PUNTO - Ukážte to svoje :)-Buck

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
buck1
Začátečník

MOJE GRANDE PUNTO - Ukážte to svoje :)-Buck

Příspěvek od buck1 »

Obrázek

:arrow: rok vyroby: 2006
:arrow: 1.3 JTD
:arrow: 66kW
:arrow: 6ti rychlostni prevodovka
:arrow: najeto: 75 000Km
:arrow: koupeno 11.8.2010
:arrow: planovane upravy: zatmavena skla, elektrony, zadni kslit, mp3 + cd player na misto origo, bile budiky

Jak vidite dle datumu zakoupeni, mam auto jen par dni a uz bych potreboval nekolik zacetickejch rad. Takze:

:arrow: Hned prvni bych smeroval na palivo! Do tyhle doby jsem nikdy nejezdil naftu, jak moc je nachylnej naftak na kvalitni palivo? Nebot jsem uz najel pres 500Km a uplne v pohode, auto krasne tahne uz odspodu, 2 a 3jka je vrazedna. Ale vcera jsem bral na mistni benzince- CEPRO, EURO OIL, bral jsem asi za 3kila diesel. Kdyz jsem dnes nased do auta, nestacil jsem divit, uz pri zpatecce auto vubec nechtelo jet, cukalo a dokonce chciplo na volnobeh, to uz jsem docela cumel. Nechal jsem chvili ohrat a zkusil znova- najednou naprosto bez problemu jizda svizna uplne v pohode. A po cca zas kilaku auto zaclo skubat a ztratilo vykon ikdyz jsme auto tocil, nejelo. Napadlo me jestli na to nemuze mit vlvi prave ten diesel, kdyz jsem cerpal v nadrzi jeste bylo pred rezervou, predtim jsem bral vervu 60 oktanu, je lepsi brat jen jeden typ dieselu? Popr. cim by to mohlo byt?

:arrow: Dalsi otazka smeruje na vystrazny sympol ENGINE i na displeji se ukazuje po otoceni klicku "CHECK ENGINE", symbol dnes prestal svitit, takze predpokladam ze to nemuze byt nic zavaznyho, jinak tipuju ze za timto symbolem muze byt cokoliv a radeji resit po servisech, tim se dostavame k dalsi otazce

:arrow: Jsem z kralovehradeckeho kraje a velmi bych uvital tipy na kvalitni servis v tomto okoli, nechci si davat svy auto tady k mistnim kutilum, za kvalitni pristup si klidne priplatim.

:arrow: Kdyz jsem koupil auto, byl lehce prodrenej tapecirung na ridicovych dveri a chybi na kufru stitek "punto" kde by se dalo sehnat?

Predem diky za jakekoliv rady. A aby jste nerekli ze nepridam fota:

Obrázek
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“