MOJE GRANDE PUNTO - Ukážte to svoje :)-Buck
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE GRANDE PUNTO - Ukážte to svoje :)-Buck
rok vyroby: 2006
1.3 JTD
66kW
6ti rychlostni prevodovka
najeto: 75 000Km
koupeno 11.8.2010
planovane upravy: zatmavena skla, elektrony, zadni kslit, mp3 + cd player na misto origo, bile budiky
Jak vidite dle datumu zakoupeni, mam auto jen par dni a uz bych potreboval nekolik zacetickejch rad. Takze:
Hned prvni bych smeroval na palivo! Do tyhle doby jsem nikdy nejezdil naftu, jak moc je nachylnej naftak na kvalitni palivo? Nebot jsem uz najel pres 500Km a uplne v pohode, auto krasne tahne uz odspodu, 2 a 3jka je vrazedna. Ale vcera jsem bral na mistni benzince- CEPRO, EURO OIL, bral jsem asi za 3kila diesel. Kdyz jsem dnes nased do auta, nestacil jsem divit, uz pri zpatecce auto vubec nechtelo jet, cukalo a dokonce chciplo na volnobeh, to uz jsem docela cumel. Nechal jsem chvili ohrat a zkusil znova- najednou naprosto bez problemu jizda svizna uplne v pohode. A po cca zas kilaku auto zaclo skubat a ztratilo vykon ikdyz jsme auto tocil, nejelo. Napadlo me jestli na to nemuze mit vlvi prave ten diesel, kdyz jsem cerpal v nadrzi jeste bylo pred rezervou, predtim jsem bral vervu 60 oktanu, je lepsi brat jen jeden typ dieselu? Popr. cim by to mohlo byt?
Dalsi otazka smeruje na vystrazny sympol ENGINE i na displeji se ukazuje po otoceni klicku "CHECK ENGINE", symbol dnes prestal svitit, takze predpokladam ze to nemuze byt nic zavaznyho, jinak tipuju ze za timto symbolem muze byt cokoliv a radeji resit po servisech, tim se dostavame k dalsi otazce
Jsem z kralovehradeckeho kraje a velmi bych uvital tipy na kvalitni servis v tomto okoli, nechci si davat svy auto tady k mistnim kutilum, za kvalitni pristup si klidne priplatim.
Kdyz jsem koupil auto, byl lehce prodrenej tapecirung na ridicovych dveri a chybi na kufru stitek "punto" kde by se dalo sehnat?
Predem diky za jakekoliv rady. A aby jste nerekli ze nepridam fota:
- Reklama