Chladiaca sustava punto II 1.9 JTD
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Chladiaca sustava punto II 1.9 JTD
ahoj ludia prosim vas hodte sem niekdo postup ako odvzdusnit chladiacu sustavu... vytiahla sa mi hadicka co ide s motora do nadoby s chladiacou zmesou a asi vsetka chladiaca kvapalina mi vytiekla...
za vsetky komentare dakujem....

Punto 1.9 JTD 59kw 2OOO
- Reklama
- SpiritWolker
- Všeználek
Re: Chladiaca sustava punto II 1.9 JTD
jednoduche: nalej chladiacu zmes, otvor obe odvzdusnovace, jeden je na chladici a druhy na trubke medzi motorom a vzduchotechnikou(klimatizaciou) je plastovy tak ho nezlom.
fukaj do nadrzky chladica kym nezacne vytekat voda z odvzdusnovaca na hadici veducej do vzduchotechniky a zaskrutkuj to, potom dolej vodu a zase fukni a zaskrutkuj na chladici, skontroluj vodu a dolej po max. a mas to hotove. potom pojazdi aby sa otvoril termostat, trochu sa este popresuva vzduch v chladiacej sustave a zopakuj odvzdusnenie
fukaj do nadrzky chladica kym nezacne vytekat voda z odvzdusnovaca na hadici veducej do vzduchotechniky a zaskrutkuj to, potom dolej vodu a zase fukni a zaskrutkuj na chladici, skontroluj vodu a dolej po max. a mas to hotove. potom pojazdi aby sa otvoril termostat, trochu sa este popresuva vzduch v chladiacej sustave a zopakuj odvzdusnenie
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
no dnes som hladal tie odvzdusnovacie stupliky a nikde nič.... bol som sa pytat v servise že kde ich mam tie odvzdusnovače a ani sa zasmiali a povedali ze to sa samo odvzdusnuje 

Punto 1.9 JTD 59kw 2OOO
Tak si z Tebe pěkně vystřelilimajomix píše:no dnes som hladal tie odvzdusnovacie stupliky a nikde nič.... bol som sa pytat v servise že kde ich mam tie odvzdusnovače a ani sa zasmiali a povedali ze to sa samo odvzdusnuje

Pozdrav tam ty vodborníky

F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
Hlavně pak zajeď poučit i servisáky a vysvětlit jim ať nemelou bludy...buď z hladu nebo nenažranostimajomix píše:uz som ich nasiel diky moc

F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
caute no tak povolil som odvzdusnovak na chladiči s striekala voda potom som povolil ten druhy na kureni a tiez sa valila voda tak asi som to zavzdusnene ani nemal.... 

Punto 1.9 JTD 59kw 2OOO