Zvonivé klepání motoru: Závada odstraněna!!!
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Zvonivé klepání motoru: Závada odstraněna!!!
Tak vážení celá ta moje půlroční peripetie dnes skončila a přispěli jste k tomu i vy a taky moje pochybnosti V neděli jsem byl v Praze u ségry a auto si poslechl zaměstnanec Fiatu a tvrdil že klika tyhle zvuky určo nedělá a že by typoval vačku ale co s ní to netušil a pak sem napsal lacin a... taky minulej tejden slyšel můj motor jinej známej mechoš a tak jsem včera zajel ještě do Náměště nad Oslavou k Fiat Auto Duda a prostě sem jim nic neřekl a co na ten zvuk řikaj za 3 minuty zhasli motor a byli si jístí oba Dokonce tak že pan Duda mi řekl že si za svůj závěr ručí na 100%-těsnění pod hlavou je daný obráceně a píst třetího válce o to těsnění drhne a taky se málo maže vačka (představte si že při posledním podfouknutí mi mechoš v servisu kam jezdím 12let dal těsnění pod hlavu naopak a tím ucpal skoro dva mazací kanálky) s Dudou sem se domluvil na opravu na středu ale pak sem zavolal do Škrdlovic a jejich závěr zněl že mi reklamačku neuznaji pokud ji nebudou řešit sami takže dnes sem tam ráno auto zavezl a představte si Duda měl pravdu těsnění bylo fakt daný opačně a píst drhl o těsnění vačka byla mazaná málo(málem jsem jim to tam omlátil o hlavu)To těsnění bylo měněný v prosinci lonskýho roku tech mechoš co to zkurvil tam ted nebyl a má štěstí asi bych ho za to zabil Těsnění mi vyměnili samozřejmě zdarma a ve čtvrtek tam ještě jedu na doseřízení ventylů a když se sundala hlava bylo vidět že na třetím válci byl výfukovej ventil černej a na čtvrtým částečně černej ale nijak se tim nezaobírali a vrátili to zpět tak nevím Každopádně sem si to vyfotil a ve čtvrtek to budem řešit dál páč ještě je možný že bude pístní čep v prdeli No ale odlehlo mi páč motor už nemlátí a má kutivovanější zvuk Každopádně chci velice poděkovat zaměstnancům Fiat Auto Duda za jejich přístup a velice rychlé a přesné odhalení chyby Opravdu profi práce Děkuji a všem doporučuji
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvonivé klepání motoru: Závada odstraněna!!!
Dneska mi doseřídili ventylové vůle a motor se konečně úplně uklidnil Uvidíme jestli se něco ještě neprojeví
Punťa fire, Rosso Tiziano