Kde koupím takzvané lágry?

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Kde koupím takzvané lágry?

Příspěvek od peta.smolik »

Nevíte náhodou někdo kde koupím Lágry???jsou to ložiska klkové hřídele-chystám se odstranit klepavý zvuk z motoru
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Reklama

lacin
Znalec

Re: Kde koupím takzvané lágry?

Příspěvek od lacin »

Objednat to lze kdekoliv v autodilech. A jsi si jisty, ze je to na klice? Vetsinou mlati vacka.
Hustokrutost
peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

lacin píše:Objednat to lze kdekoliv v autodilech. A jsi si jisty, ze je to na klice? Vetsinou mlati vacka.
Už sem tady o tom psal ˇ´Zvonivé klepání motoruˇ´ Příští tejden bude probíhat oprava počítám že to bude stát kolem 8000kč celkově - přebrousit kliku a dát nový půlložiska na tu kliku ale bude kolem toho kvanta práce a motor půjde asi ven Vůbec se mi do toho nechce ale nedá se nic dělat ještě váhám jestli raději nekoupit jinej motor ale v zásadě za něj dám kolem 3-5tis a nevím co má za sebou a možná jednou tolik bude stát ho zkontrolovat a vyměnit a to už mi zas příjde lepší opravit ten svůj bo vím co má za sebou bo su 1. majitel Ještě váhám jestli se na tu opravu nevyseru úplně a koupím raději jiný auto a leží mi v hlavě buď mk2 Punto nebo Panda No su sám na sebe zvědavej jak to pořeším a docela to spěchá páč 20.8. mám jet do Itálie na dovču a ještě úplně nevím čím pojedu
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

8000,- Kč to nebude stát určitě, pokud ti to nebudou dělat v autorizovaným servisu Fiat.

Mám doma motor, je to 1,1, nechal jsem brousit kliku, dával nový hlavní šály, i ojniční. Motor jel, akorát klepal, ale pravděpodobně na pístním čepu + vačka (pozvohýbaná hlava). Najel jsem s ním asi 900 km.

Jestli chceš, můžu ti ho poskytnout, že by sis z toho vzal tu broušenou kliku, šály hlavní a ojniční a uvidíš (to by mělo být v pořádku). Zatím bych za to nic nechtěl, až by ti to fungovalo, nějak bychom se domluvili. Jak chceš...
Hustokrutost
peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

lacin píše:8000,- Kč to nebude stát určitě, pokud ti to nebudou dělat v autorizovaným servisu Fiat.

Mám doma motor, je to 1,1, nechal jsem brousit kliku, dával nový hlavní šály, i ojniční. Motor jel, akorát klepal, ale pravděpodobně na pístním čepu + vačka (pozvohýbaná hlava). Najel jsem s ním asi 900 km.

Jestli chceš, můžu ti ho poskytnout, že by sis z toho vzal tu broušenou kliku, šály hlavní a ojniční a uvidíš (to by mělo být v pořádku). Zatím bych za to nic nechtěl, až by ti to fungovalo, nějak bychom se domluvili. Jak chceš...
Jo kamaráde tak celá ta moje půlroční peripetie dnes skončila a přispěl si k tomu i ty a taky moje pochybnosti V neděli jsem byl v Praze u ségry a auto si poslechl zaměstnanec Fiatu a tvrdil že klika tyhle zvuky určo nedělá a že by typoval vačku ale co s ní to netušil a pak si sem napsal i ty a taky minulej tejden slyšel můj motor jinej známej mechoš a tak jsem včera zajel ještě do Náměště nad Oslavou k Fiat auto Duda a prostě sem jim nic neřekl a co na ten zvuk řikaj za 3 minuty zhasli motor a byli si jístí oba Dokonce tak že pan Duda mi řekl že si za svůj závěr ručí na 100%-těsnění pod hlavou je daný obráceně a píst třetího válce o to těsnění drhne a taky se málo maže vačka (představ si že při posledním podfouknutí mi mechoš v servisu kam jezdím 12let dal těsnění pod hlavu naopak a tím ucpal skoro dva mazací kanálky) s Dudou sem se domluvil na opravu na středu ale pak sem zavolal do Škrdlovic a jejich závěr zněl že mi reklamačku neuznaji pokud ji nebudou řešit sami takže dnes sem tam ráno auto zavezl a představ si Duda měl pravdu těsnění bylo fakt daný opačně a píst drhl o těsnění vačka byla mazaná málo(málem jsem jim to tam omlátil o hlavu)To těsnění bylo měněný v prosinci lonskýho roku tech mechoš co to zkurvil tam ted nebyl a má štěstí asi bych ho za to zabil Těsnění mi vyměnili samozřejmě zdarma a ve čtvrtek tam ještě jedu na doseřízení ventylů a když se sundala hlava bylo vidět že na třetím válci byl výfukovej ventil černej a na čtvrtým částečně černej ale nijak se tim nezaobírali a vrátili to zpět tak nevím Každopádně sem si to vyfotil a ve řtvrtek to budem řešit dál páč ještě je možný že bude pístní čep v prdeli No ale odlehlo mi páč motor už nemlátí a má kutivovanější zvuk
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“