Palivová mapa (chip) Punto 99-2002, JTD 80
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Palivová mapa (chip) Punto 99-2002, JTD 80
Zdravím, není zde někdo, kdo má tento motor, JTD 99-2002 59-63 KW odborně načipovaný a změřený? A podělil by se o mapu samozřejmě, na ceně se dohodnem......Chtěl bych porovnat s tím co tam mám já (mapy stažené z internetu nebo zakoupené s s KWP2000),a jestli ty prachy u profíků stojí za to vydat...Mám už rok a půl načipováno, dělal jsem si to sám, jsem spokojený, ale zajímá mě mapa odborníků...Případně se mohu podělit o svoje mapy, mám jich na tento motor asi 8. Jezdím tedy od začátku, po odzkoušení jen na jednu a ta je slušná, jede to, je znát o hodně lepší krouťák, spotřeba je při standartním režimu jízdy kolem té 100 na delší trasy nižší až o 0,8 litrů...Takže kdyby měl někdo zájem, dohodnem se. Dík za reakce.
Naposledy upravil(a) proch dne 16 črc 2010, 23:29, celkem upraveno 1 x.
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
- Fiaťák
Re: Palivová mapa (chip) Punto 99-2002, JTD 80
Ahoj,
Tak to smekám, napsat si sám palivovou mapu to je umění, mě na ní dělal tým profíků a zabrala jim tři měsíce s tím že auto měli na válcích a ladili a ladili.
Pokud jsi takhle dobrej, že auto jede líp a zbastlil jsi tu mapu doma v obýváku, měl bych zájem tě zaměstnat.Co stojí mapa od tebe??
Tak to smekám, napsat si sám palivovou mapu to je umění, mě na ní dělal tým profíků a zabrala jim tři měsíce s tím že auto měli na válcích a ladili a ladili.

- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palivová mapa (chip) Punto 99-2002, JTD 80
Já mapy nedělám, i když WinOls ve verzi v které se to dělat dá mám. Sám si jednotku akorát flashuji. Na internetu se něco dá stáhnout a dá se koupit něco i s kabelama. Dík za nabídku na práci, ale na vrakáči bych nedělal. Ale platit tři měsíce tým odborníků, kteří načipují starou plechovku, teda, hm, 

Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...