nemalo by,ale ked mas servo tak mozna cerpadlo Ti "cvrlika",je to nedaleko od aktivneho uhlia.Stanno píše:moze mi to aktivne uhlie cvrlikat??? ked pritlacim plyn .. ?jani píše:napr.u punta 75 ju nevydno,je za plastom,kebyze ju niekto hlada a nenajde
Neviem to pomenovat
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Neviem to pomenovat
FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
servo nemamjani píše:nemalo by,ale ked mas servo tak mozna cerpadlo Ti "cvrlika",je to nedaleko od aktivneho uhlia.Stanno píše:moze mi to aktivne uhlie cvrlikat??? ked pritlacim plyn .. ?jani píše:napr.u punta 75 ju nevydno,je za plastom,kebyze ju niekto hlada a nenajde
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
Stanno: a si si isty ze od aktivneho uhlia vychadza ten zvuk?nie od pp kolesa?
FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
co by s tym malo koleso??? je to cvrlikanie, ked je zatazeny.. napr. v kopci a este neni v poriadnych otackach... teda okolo 2500 ot.jani píše:Stanno: a si si isty ze od aktivneho uhlia vychadza ten zvuk?nie od pp kolesa?
tak co by to mohlo byt?
na škodivkách a ladách se takhle projevovala velká vůle ventilů.Tak skus zkontrolovat vůli.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ja mam volu na ulozeni vacky.. klepka mi to na volnobehu..tak asi to s tym suvisi.. co uz... hlavu menit nebudem..rossi píše:na škodivkách a ladách se takhle projevovala velká vůle ventilů.Tak skus zkontrolovat vůli.
kusok to tu ozivim ... kedy by sa malo to aktivne uhlie vymenit??
Toto se nemění, není to potřeba měnit.iqlogic píše:kusok to tu ozivim ... kedy by sa malo to aktivne uhlie vymenit??
K tomu cvrlikání. Toto způsobuje elmag ventil, který je připojen na tento filtr. Není to nic negativního a dělá to povětšinou když je chladno. Není se třeba znepokojovat.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
- earthquaker
- Fiaťák
Ne cvrlikat by neměla ani když přidáš plyn, to spíš cvrlika řemenice nebo něco okolo a zvuk se odráží od "šavle" a na ní přidělaný nádobky s aktivním uhlím.Jinak tato nádobka nemá na nic extrémně vliv a pokud jí někdo v autě nenajde nezoufejte, buďto je schovaná v podběhu, nebo za plastem a nebo jí prostě už někdo přesunul na smetiště, což je i můj případ, musela se stěhovat, neboť pro ní nezbylo místo stejně jako pro kolegyni baterku (ta nešla na skládku ale jen do kufru) a další vymoženosti.Stanno píše:moze mi to aktivne uhlie cvrlikat??? ked pritlacim plyn .. ?jani píše:napr.u punta 75 ju nevydno,je za plastom,kebyze ju niekto hlada a nenajde