přední světlo punto mk2 (2001) nastavení

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
racer
Zkušenej Fiaťák

přední světlo punto mk2 (2001) nastavení

Příspěvek od racer »

zajímalo by mě, jestli se dá světlo nastavit i do strany. na světlometu jsou 2 mechanická kolečka. jedno je pro výšku. A u druhého si nejsem jistý, zda je pro nastavení výšky mlhovky, anebo pro stranové nastavení. Když tim druhým kolečkem otáčím tak se u obou světel nic neděje a mlhovky nemám. jde o to aby mě stim nešikanovali u stk.
fiat punto II 1,2-8V (44KW)
Reklama

Pepik
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: přední světlo punto mk2 (2001) nastavení

Příspěvek od Pepik »

racer píše:zajímalo by mě, jestli se dá světlo nastavit i do strany. na světlometu jsou 2 mechanická kolečka. jedno je pro výšku. A u druhého si nejsem jistý, zda je pro nastavení výšky mlhovky, anebo pro stranové nastavení. Když tim druhým kolečkem otáčím tak se u obou světel nic neděje a mlhovky nemám. jde o to aby mě stim nešikanovali u stk.
Stejně si to doma přesně neseřídíš.U nás to na STK chodí tak,že když to nesedí tak zvednu kapotu a technik mi tím kolečkem otočí a přesně to došteluje.STK je více a tak si nás předchází, abych nejel ke konkurenci.Tak nevím jak u Vás?:-)
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
racer
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od racer »

to je jasný že to tam doštelujou. nahoru dolu to de. ale to druhý kolečko nic neděla ani u jednoho světla, tak nevim jestli by mělo sloužit ke štelovaní do strany a nebo tam je jenom pro mlhovky(který nemám). třeba u mk1 byly taky 2 kolečka -nahoru-dolu a do strany. ale tady si spíš myslim(ale nevim), že je to pro mlhovky. na stk pudu po druhý, páč dělaly dusno s naklápěním, tak bych si to nerad zopakoval komplet
Pepik
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepik »

racer píše:to je jasný že to tam doštelujou. nahoru dolu to de. ale to druhý kolečko nic neděla ani u jednoho světla, tak nevim jestli by mělo sloužit ke štelovaní do strany a nebo tam je jenom pro mlhovky(který nemám). třeba u mk1 byly taky 2 kolečka -nahoru-dolu a do strany. ale tady si spíš myslim(ale nevim), že je to pro mlhovky. na stk pudu po druhý, páč dělaly dusno s naklápěním, tak bych si to nerad zopakoval komplet
Tipoval bych,že jiná STK u tebe široko daleko není.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
racer
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od racer »

je jich tady víc, a zrovna tahle naklápění (který nechodilo) nikdy moc neřešila. ale všechno jednou končí. ale už je to jedno- známku už mám. sešteloval jsem to doma podle oka na garáži. předtim jsem musel u pravýho světla vyndat a rozebrat servo. nic mu nebylo, trošku jsem promáz převodovku co je v servu a dal jsem ho zpátky a kupodivu naklapění začalo fungovat a navíc začalo běžet i to druhý, takže naklápění ok. Na opakovaný stk jsem nemusel ani otevírat kapotu páč to bylo seštelovaný jak víno, takže nic nemusel doštelovávat.
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“