Já sem to myslel jinak Z toho co psal OndraK tak šlo pochopit že má určitý finanční hranice co si může nebo nemůže koupit respektive co si může dovolit koupit a tak jsem mu psal že v podstatě za málo peněz se dá koupit hodně muziky doslovaHIISS píše:peta.smolik
??? tak po 1.Ondra.K zalozil temu pre poradenstvo repra,preto ma kazdy dovod tak jak ja vyjadrit nazor na to repro pokial ho vlastnim alebo som ho pocul hrat,tak isto mozem vyjadrit skusenost aj s inym reprom,alebo subacom a celkovo od toho vyrobcu az po tlmenie,ked som s hudbou v aute zacinal bol som do toho hlupy,nemal ziadnu skusenost co urobi tlmenie,ake repro atd,preto je stokrat lepsie pocut skusenosti ako kupovat a potom uz je neskoro,a nato ako ja alebo iny ludia ktory tym uz presli a nieco vlastnia su tu aby poradily a dotycnemu sa lepsie pri kupe vybera,ako mne nevadi ze nato reagujes ale znie mi to smiesne len preto ze na nieco mi odpovedas pricom s tebou otom nerozpravam a zvlast ani ta v tom nepresviedcam co je v aute lepsie mat? ,Nevravim ze nemam kde davat peniaze,ale kazdy ma ine hobby,inak mu zalezi na hudbe a ma pre rozne ucely auto,a ze mam subac v aute nic sa nedeje,je sice polka kufra zahltena ale vojst tam stale nieco vojde,ale nechajme to tak,nabuduce trocha lepsie precitat co pisem a dopadne to lepsie
Nic proti tuningu ani proti Tobě ale zřejmě Ondra i já jsme běžní uživatelé svých Punt a tak tvá zřejmě dobře míněná rada je tu jaksi mimo ale ať Ti to hraje