tak pripravu zvladnes aj sam ale striekanie by som nechal na odbornikovy fakt to bude lepsieUnnamed píše:Chtel bych nalakovat na bilem Punte na cerno strechu, muze nekdo napsat postup jak? V lakovani se vubec nevyznam, takze diky za kazdou odpoved.

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
tak pripravu zvladnes aj sam ale striekanie by som nechal na odbornikovy fakt to bude lepsieUnnamed píše:Chtel bych nalakovat na bilem Punte na cerno strechu, muze nekdo napsat postup jak? V lakovani se vubec nevyznam, takze diky za kazdou odpoved.
Já bych to nelakoval ale dal bych na to dvoufázovou krycí fooliiUnnamed píše:Chtel bych nalakovat na bilem Punte na cerno strechu, muze nekdo napsat postup jak? V lakovani se vubec nevyznam, takze diky za kazdou odpoved.
Bude se ti pekelně hřát střechaUnnamed píše:Ok, diky za tipy, jeste nevim jestli to tam vubec budu davat jenom me napadlo ze by to mohlo vypadat super.
je to zbytocne predrazene skor malicky stetcek na vodovky a pevnu ruku je lepsia alternativaUnnamed píše:No nad tim jsem taky premyslel, hlavne v aute, kde neni klima to dost vadi.
Jinak mate nekdo zkusenost s takovyma tema opravnyma tuzkama na lak?
Myslim tyhle, nebo podobne: http://www.olejshop.cz/autokosmetika/p/ ... -sx318500/
Nechcem sa miesat do nazorov odbornikov. ale listy bocne by som neodlepoval! Menim dvere a zo starych som strhol listy, beru so sebou miestami aj lak a zostava na nich plno nerovnomerneho lepu, tazko ich znova pouzit, Stacilo by okolie list prelepit a zakryt pri lakovani.Bukshi píše:hmm ... tie listy tam mam ale tych sa trocha bojim - odlepovat to ... sice keby som to poskodil, tak streknem aj dvereved farba bude ... alebo si myslel nechat ich na dverach a oblepit? no uvidim ci sa mi s tym bude chciet babrat ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |