Vysoký odběr (80A) mimo provoz
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Vysoký odběr (80A) mimo provoz
Ahoj, při deštích mi nechtělo nastartovat auto, u řidiče bylo na zemi plno vody. teklo mi tam vrchem čelního skla po sloupkách. Baterka byla úplně vybitá. Nechal jsem jí dobít a po týdnu zase klekla. Chlápek to proměřil a zjistil že to žere 80A při vypnutým stavu. Autorádio tam ted nemám. Nevíte čím to může být? Ocením každej nápad a radu. díky
Punto 90 ELX 1.6 Sporting
- Reklama
Re: Vysoký odběr (80A) mimo provoz
možno 80ma lebo keby to bolo 80 A tak to by si si určite všimol
Poradím len pomaly-postupne odpájať veci od baterky a merať odber z baterky nič iné ti poradiť neviem.
Poradím len pomaly-postupne odpájať veci od baterky a merať odber z baterky nič iné ti poradiť neviem.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Re: Vysoký odběr (80A) mimo provoz
Presne odsledované to nemám ale auto v základe asi nič čo žerie elektriku - aj pri vypnutom motore a klučijku to je - central+poplaško, autorádio vadný alternátor /diodový mostík / to je asi všetko teda ak nemáš autochladničku v zapalovači
zapoj do serie s bateriou ampermeter a zmeraj odber . Myslím že sa to tu už riešilo a nejaké odbery tu boli popísané skús prekopať forum
zapoj do serie s bateriou ampermeter a zmeraj odber . Myslím že sa to tu už riešilo a nejaké odbery tu boli popísané skús prekopať forum
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- PsekTekk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vysoký odběr (80mA) mimo provoz
JJ to jsem taky zjistil po instalaci autoradia ktere nebylo napajeno pres klicek. Ale urcite to ma u Tebe souvislost s vodou v aute. Nechte pripojen klestovy ampermetr na plusovem kabelu od baterky. Postupne vytahujte pojistky pod palubni deskou. Kdyz odber klesne kouknete k cemu je dana pojistka prirazena. Jen asi neni dobre odpojit pojistku od airbagu Pokud neni teda voda primo v pojistkove skrini U felicie uz jsem to videl
Fiat punto 1.9 JTD r.v. 2OOO