Jinak budeme v nasi luxce s ultrou a petou, v pátek tam bude i marty3D. Tak jestli jeste nekdo chce prespat ze soboty na nedeli tak je to mozny dole na gauci.,..
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Jj vidíš správněKaty píše:jejda, co se stalo, nasi skalní členove ? ... snad duvod toho co vidim v avataru ???Jenda01 píše:Ahoj, mi s Růženkou bohužel nepřijedem. Pokud by někdo chtěl mám zamluvenou jednu chatku.
chatu bereme,.. nech ji zamluvenou na svoje jmeno zatim, ozvu se ti.
2paja. tak to vypada ze budem plnit chaty zase jako loni,.. jeste to musime doladit.
tj. odpoved i pro Ludeca. jeste vyckejte.
no pekne nam to zacina hned odreknutima ...
Kubi taky nejde nakonec.
Katy píše:aha,.. tak to radeji v tom aute,... treba jeste nejakou volnou chatu trefim kdyz tam cinknu.
ale je krasne ze treba se me paja nebo petka s ultrou nezeptali o chate ani pul slova,.. to me mrzi! drive byla spoluprace jina... nebo ze Venda byl rychlejsi nez ja pac nemam ted cas na net.![]()
... ale ja jsem furt ten vul kterymu na puntakach zalezi a dela tenhle sraz a spoliha na zpetnou nejakou vazbujdete se vycpat... asi se pripojim ke Kubimu a pojedu si ozrat hubu na Slusky.
program mate tak se zaridte (nesnasela jsem jak o dite, kdyz otec vykladal jak mu jde o princip,... ale dnes uz vim proc, ..vzdy o nej jde v prvni rade).
dneska mam fakt depku, ... a jeste tohle... jak se casy meni,...
PŘEDEM AVIZUJI, ŽE SE PODZIM USKUTECNI JEN PODLE UCASTI,...pod 20 aut se KONAT NEBUDE.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |