Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Minimaxa píše:Já bych to tady celý zrušil, stejně je to všechno na h...o, každej něco furt chce, furt se někomu něco nelíbí, všechno je špatně, já vlastně nevím, co sem každej furt leze ....![]()
![]()
MarekP píše:Situace s těmito skupinami není ani tak otázkou fungování na fóru, případně jakékoliv komunikace zde. To jak to Acirek napsal nebylo šťastné, ale spíše to vychází z přichozích emailů na klub typu: "Prosím o zaslání manuálu na Multiplu. Děkuji ....(bez pozdravu, bez ničeho)" apod. Těchto mailů od "nečlenů" klubu je spousta a jen odráží jinou skupinu lidí než se vyskytují aktivně na fóru.
Lidičky, kteří se aktivně zapojují do těchto diskuzí jsou prostě fandové a tato skupina tam opravdu chyběla (možná pod skupinou ostatní...nevím).
Nicméně jsem tedka o víkendu byl připravovat nějaké věcičky v Sedmihorkách....krásné místo, lae ty silnice jsou místy tak na Multiplu a cyklistu.
To byla moje chata, ale protože náš synek si vybral radši na termín srazu pobyt v hotelu (Krajská nemocnice Pardubice se stravou all inclusiveMarekP píše:Přípravy setkání pomalu vrcholí. Čas strašně letí. Pokud nás chcete někdo potěšit svoji návštěvou třeba jen na sobotu, je nutné, aby jste se přihlásily na stránkách Multiplaklubu.cz. Pokud přijedete se slovy "tak jsem tady", nebude to v počtu přihlášených Multinek jednoduché se Vám plně věnovat. Předem připravujeme poměrně spoustu věcí. V tuto dobu máme již 75 Multipel a předpokládáme, že to není konečné číslo.
A ještě jedna drobnost, právě se uvolnila jedna třílůžková chatka.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |