MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing
Moderátor: peta.smolik
MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing
Tak už to tak vypadá, že ji brzo půjdu objednat. Jako druhý auto do rodiny. Bydlime na horách, proto čtyřkolka. Původně jsem sice chtěl lesníka s šesti hvězdičkama ve znaku, ale... manželka si (a musím uznat, že její argumenty byly hodně silné - pořizovací náklady, spotřeba, provozní náklady, pojistka...) prosadila svou, když to bude "její" auto....
Prosím o "last-minute" varování nebo naopak doporučení.....
PS: toho lesníka si stejně jednou pořídím... na hraní...
Prosím o "last-minute" varování nebo naopak doporučení.....
PS: toho lesníka si stejně jednou pořídím... na hraní...
Naposledy upravil(a) pavproch dne 20 dub 2012, 14:45, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Panda 4x4 Climbing 1.2i
Panda 4x4 1.2i Climbing:
Taxem ji neska objednal (Fiat Auto Zlín): černá metlalíza, automat klima, rádio s CD.... má být na přelomu dubence a qětence.... už se těším.... já ji fakt asi mám rád, tu co ji mám v občance....?!?!?
Taxem ji neska objednal (Fiat Auto Zlín): černá metlalíza, automat klima, rádio s CD.... má být na přelomu dubence a qětence.... už se těším.... já ji fakt asi mám rád, tu co ji mám v občance....?!?!?
Tak už je doma v garáži, krasavice jedna černá vyblýskaná.... dneska sem ji projel (od prodejce domů), zřejmě na dlouhou dobu naposled...
Příjemně se to řídí po klikatých okreskách, na rovinkách tomu trošku schází koníci pod kapotou... Ale líbilo se mi to.... Vlastně ji brzo dostanu pučit na "rozdýchání" - asitak tisícikilometrový výlet po dálnici za účelem rozhýbání motorku do správné kondice....
Příjemně se to řídí po klikatých okreskách, na rovinkách tomu trošku schází koníci pod kapotou... Ale líbilo se mi to.... Vlastně ji brzo dostanu pučit na "rozdýchání" - asitak tisícikilometrový výlet po dálnici za účelem rozhýbání motorku do správné kondice....
Fčera sem ji (v rámci záběhu) prohnal perka po Dé jedničce..... Vsetín-Olomouc-Brno-Pha-Chomutov-Pha-Brno-Zlín-Vsetín (950km). Cestou tam sem se ještě trošku krotil, ale zpátky celá cesta doslova s plynem na podlaze.... Praha-Zlín za 3hoďky (chvílema tachometrových 150, průměr nad sto, průměrná spotřeba 10....), až mi ji bylo líto.... "řvala jak dvaapůla v bahně", ale aji v servisu (akce prodejce - preventivní prohlídka zdarma při stavu tachometru asi 1500 km) mě pochválili, že sem ji tak trápil....že prý je kvalitně rozdýchaná...
PS: a fčíl už ji pučit nedostanu.....
PS: a fčíl už ji pučit nedostanu.....
Tak už je to tady.... po cca 3 měsících provozu máme první "bebínko" - odřený př. nárazník a pr. př. blatník - přehlídnutý sloup při parkování v podzemních garážích.... ach jo....
Du koupit brusnou/leštící pastu a lakovací tužku... o víkendu mám o zábavu postaráno....
PS: Nevztekám se, páč sem asi před rokem svou káru odřel stejným způsobem... a víc....
Du koupit brusnou/leštící pastu a lakovací tužku... o víkendu mám o zábavu postaráno....
PS: Nevztekám se, páč sem asi před rokem svou káru odřel stejným způsobem... a víc....
Pandice 4x4 1.2i Climbing MR2006
Taky už mám "značku" Při parkování jsem si nevšiml, že obrubník chodníku je nebezpečně vysoko a trošku jsem o něj předním plastem skrtnul. Je to jen zespodu, takže to není vidět, ale u nového auta to naštve. Teď už si dávám bacha a raděj jsem půl metru od. Stejně jsem z celého parkoviště nejkratší.
Panda 1.1
Taxem neska sundal letní Alu kola a nandal zimní plecháče..... Předpověď je totiž silně optimistická, příští víkend možná vyoráme první jarní brázda....pavproch píše:Tak právě sem vypláz 12kCZK:
4x (plech 5.5x14 + Pirelli 190 SnowSport 185/65R14)
Kdo je připraven, není překvapen.... předčasným příchodem zimy.....
Pandice 4x4 1.2i Climbing MR2006