Ked sa pustim do znizenia tak vidim to asi tak ze mozno je tam sanca ze aj kompletny podvozok bude nejaky ten lacnejsi,lebo aj tlmice mam na aute este prve od vyroby tak by nebolo zle uz aj s nima vymenit a bude to aspon ladit
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Zdravím Máš pěkný Punto ale zaujalo mně )+vymena parkovaciek za vysokosviet.led diody Jak si je tam dal? Mohl bys jenom upřesnit ?? světla to vydrží a nehřejou seí?? jak dlouho vydrží diody?? Dalo by se tím svítit jako se světly pro denní svícení?HIISS píše:Zdravim,tak je tomu uz 3 mesiace odkedy som su kupil od chlapika Fiat Punto MK1,a tak ako vy tak aj ja sa podelim o nejaku tu foto svojho puntika s vami:takze vybava auticka neni velka..ale nesom narocny:
Motor: 1.2 44Kw SX60
Rok.7/96
Počet.najazd.KM-82 891km (16.5.2009)
Vybava:Predne Elektr.okna,central s dialkovym+alarm
Musim povedat ze vybava auta je mala,pred kupou auta som si to predstavoval aspon s posilovacom riadenia,,ale kedze v nasom okoli bolo problem najst auto aby splnalo poziadavky a dalej sa mi zachadzat nechcelo tak som zakotvil pri tomto aute,Dovodom jeho kupi bol aj nizky pocet najazd.KM..Elektr.okna su dobra vec-ulachcena..akurat este ten posilovac keby bol.Po kupe auta preBehla vymena rozvodov,baterie a zapal.sviecok.Kedze som student a tie financie na auto niesu velke..tak som zacal rozmyslat cim zladit auto aby to nevyslo velmi draho..a aby to aj aspon decentne pekne vyzeralo:po kupe auta prebehli tieto upravy:
Vycistenie plechovych diskov+nastrek+puklice
Vymena ziaroviek za Osram Night Breaker(povodne boli velmi slabe)+vymena parkovaciek za vysokosviet.led diody
Bocne listy na dvere
Deflektory na predne skla
Zasterky -dopredu aj dozadu
Autofolie-s certifikatom atestom
Vymena zadneho plata za drevene plato-po vlastnej vyrobe..
Do zadneho plata montaz Par Repro:JBL GTO 928.oval
Kupa autoradia od ruky: pioneer deh-3700mp -4x45W podpora CD/mp3 za dobru cenu - na nejaky cas staci
Montaz stredoveho panela
Pribudli autotricka dopredu aj dozadu,Sportova hlavica na paku+manzeta,potah na volant
Chromovane krity na SPZ
3.Brzdove svetlo so stroboskopom(montaz z vnutra 5-dveri)
Su to drobnosti,ale aj pri nich sa celkova cena penazi do auta co som vrazil sa vysplhala, ale auto robi vzhladovo aspon premna lepsi dojem
Puntik po KUPE:
Puntik ako vyzera dnes: 16.5.2009
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |