Výměna těsnění pod hlavou

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
TFD
Začátečník

Výměna těsnění pod hlavou

Příspěvek od TFD »

prosím, kdo mi poradí jak vyměnit těsnění pod hlavou na Puntu 75 MK1. Co vše kde povolit ať se mi nerozsype celej motor :lol: Děkuji všem za rady
Reklama

iqlogic
Začátečník

Re: Výměna těsnění pod hlavou

Příspěvek od iqlogic »

stiahni si manual, co mam v podpise a tam to vsetko najdes ... mne to uz velakrat pomohlo ... naposledy dnes pri vymene prevod. oleja ;) a tu mas link na online verziu http://web.telecom.cz/rozsini/puntomk1/fiat.htm

a chcem sa spytat, ludkovia, po kolkych KM ste menili tesnenie hlavy ... moje taha uz 14. rok a nieco okolo 140000km a menene este nebolo ...
TFD
Začátečník

Příspěvek od TFD »

díky ti, snad to pomůže. Já mám natočeno 149tis. km, tak ho chci vyměnit, ale bylo mi řečeno, že pokud mi to nedělá bordel, tak se na to mám vykašlat, tak nevím :(
skybar
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od skybar »

Kým to má dobrú kompresiu a nežerie olej,nechaj to tak,ale ak to chceš rozoberať tak už na tom urob aj výmenu guferok na ventiloch a možno aj piestnych krúžkov pri jednej robote,tiež zabrúsiť ventily,aby si mal pokoj,lebo ja som to robil na dva krát a šlo to dosť do peňazí a na nervy.
PUNTO MK1 55,r.v.96,40KW,ELX, 5dver.
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“