!!!!!!!POZOR!!!!!!!mafi píše:zeberte negdo gril
Gril jeden zabezpecim je dost velky takze niekto kto zabezpeci uhlie alebo brikety....podplac mam tusim....
Viete ze zo svojho skromneho platu nemozem vsetko tahat sam :D:D
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
!!!!!!!POZOR!!!!!!!mafi píše:zeberte negdo gril
, malo to dva účeli, tým prvým bolo to že som chcel nejak na seba upozorniť, a tým druhým to, že som v práci a kým by som dosiel o pol noci z práce domov, aby som si to nasiel, tak by som na to zabudol , ale vďakanetSensk1 píše:ten googl je mocna vec , vies otom ?
http://www.babica-bojna.sk/index.php?str=doprava" onclick="window.open(this.href);return false;
flasu bacardi , dakujem
ee trnava a pol v jednej a blavaci v druhej :DnetSensk1 píše:inak mafi ak by nas bolo nahodou 15 a podobne tak dufam ze sa tie dve chatky rozrataju medzi realny pocet ludi .. nie ze 10ti si daju po 10 a ti 5ti si cvaknu celu chatku ... ci ?
bud tak alebo si dones podla chuti co chces....bude gril tak nevidim problem spravit na tom aj pizzu z krabicemafi píše:jedlo si musis chytit na udicu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |