Prosím o pomoc a radu Výměna vršku řadící páky ?!
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Prosím o pomoc a radu Výměna vršku řadící páky ?!
Zdravím lidi chtěl bych poprosit o radu a pomoc jestly se dá vyměnit řadicí páka ? vyšroubovat nebo něco takové ten blb co měl auto předemnou to natřel nějakou barvou a je to hruza děs ?! chtěl bych dát novou ale vubec netuší jak se to dá vyndat nebo něco takového díky moc za všechny rady !
- Reklama
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o pomoc a radu Výměna vršku řadící páky ?!
Máš na mysli tu gulu alebo ako to nazvať, to čo chytáš rukou ?? Lebo to je tam iba narazené. Čiže sa stačí zaprieť poriadne a je to dole. A nevyraz si zuby ked to budeš ťahať dole
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
Myslíš kouli? Je tam naražená a zajištěná kovovým perem. Jelikož se to posralo a nedrželo to.Tak ji mám přilepenou chemoprénem
musí se pořádně zabrat tahem nahoru.ALE POZOR NA ZUBY A PŘEDNÍ SKLO.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Ale třeba to tak jak píšu má jen Clasik Ale zase mám jenom jeden tlumič. Střední 1,2 Klasik nemá,pouze zadní
Aha takže stačí zabrat nahoru a pujdeto sundat ?? A ještě jeden dotaz když jí sundám ! tak tam je takový kroužek který se zvedá když se řadí na spátečku ? budeto fakčit ? když to vyndám ?Toti píše:Máš na mysli tu gulu alebo ako to nazvať, to čo chytáš rukou ?? Lebo to je tam iba narazené. Čiže sa stačí zaprieť poriadne a je to dole. A nevyraz si zuby ked to budeš ťahať dole
Abych to ještě neposral !!
Neztrať to pero.
Hosepe píše:Aha takže stačí zabrat nahoru a pujdeto sundat ?? A ještě jeden dotaz když jí sundám ! tak tam je takový kroužek který se zvedá když se řadí na spátečku ? budeto fakčit ? když to vyndám ?Toti píše:Máš na mysli tu gulu alebo ako to nazvať, to čo chytáš rukou ?? Lebo to je tam iba narazené. Čiže sa stačí zaprieť poriadne a je to dole. A nevyraz si zuby ked to budeš ťahať dole
Abych to ještě neposral (A ještě když to vyndám tak potom to musím nějak zalepit nebo tak něco ? !!
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
S tou zdvíhacou poistkou pre zaradenie spiatočky nemám nejake skusenosti. Ja som myslel klasiku bez tej poistky. Ale aj tak to myslím nesúvisí s tou hlavicou páky a väčšinou to býva len narazené na tyči, ale to nech ti radšej poradia tí čo to maju, poprípade čo to davali dole.
Train horn in car ? ...why not ! :D
To bylo to první co mi z Fiatu zůstalo v ruce. Druhé byla klička zadních dveří
takže to je jenom ? nasazený ? žádnej čep nic ? já jí zkoušel sundat a vubec to nejde a to sem to rval ?! docela jsem měl stracha abych to nevyndal z podlahy :D:Petr1968 píše:To bylo to první co mi z Fiatu zůstalo v ruce. Druhé byla klička zadních dveří
U Punta MK2B je to nasazeno a zajištěno na drážku a pero. Nevím jestli kovové,nebo plastové,protože když mi to zůstalo v ruce,nic jsem nenašel. Ale zřejmě plast.Asi to potratili ti předešlí opraváři. Takže jsem to přilepil chemoprénem. A je klid
Zdarec díky moc už jsem si to vyměnilPetr1968 píše:U Punta MK2B je to nasazeno a zajištěno na drážku a pero. Nevím jestli kovové,nebo plastové,protože když mi to zůstalo v ruce,nic jsem nenašel. Ale zřejmě plast.Asi to potratili ti předešlí opraváři. Takže jsem to přilepil chemoprénem. A je klid
! díky za radu a ještě nevíte jak se mění ten kryt ?! Ruční brzdy ! ? jak to sundat dneska jsem to koumal a nejdemi to nevím proč !