HELP - zápach benzínu ve voze
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
HELP - zápach benzínu ve voze
ahoj pratele ,chtel bych se zeptat je to normalni ze citim malinko benzin v aute ?.. premyslel jsem ze by to mohlo byt tim,ze nemam tu odhlucnovaci vatu nebo jak to rict mezi motorem a interierem.. musel sem to odstranit ale motor je porad tichy.. ale ted citim benzin .. trosku .. nevim proc ?.. je to vazne poradte dekuju vám .
- Reklama
Jednoduše, ten kdo Ti auto prodával tam mohl mít třeba plnou nádrž a bylo mu líto tam benzín nechat. Schválně se zkus podívat v nějakém bazaru kolik aut má plnou a kolik prázdnou nádrž
Palivové čerpadlo je pod zadním sedákem, zkus ho odklopit a najdeš tam takový plechový kryt pod kterým je čerpadlo. Ještě mne napadá, že by mohl smrdět filtr aktivního uhlí, ale to snad jenom kdyby někdo přehodil ty přívodní hadičky ...
Palivové čerpadlo je pod zadním sedákem, zkus ho odklopit a najdeš tam takový plechový kryt pod kterým je čerpadlo. Ještě mne napadá, že by mohl smrdět filtr aktivního uhlí, ale to snad jenom kdyby někdo přehodil ty přívodní hadičky ...
Mitsubishi Pajero 3.2 DID
... no teda ja nekdy taky citim benzin, ale jde to z vetrani (topeni) a vetsinou kdyz vytahnu puntu ze studene garaze do teplyho venku ... garaz cca 15st venku 30st ... mozna nejaky prettlak nebo podtlak, ale je to jen
kratkodobe ... par km a je cistej vzduch ...
... co jsem mel skodovky tak ty smrdely furt ...
kratkodobe ... par km a je cistej vzduch ...
... co jsem mel skodovky tak ty smrdely furt ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Když si pustíte jen vnitřní cirkulaci vzduchu tak ten benzín taky cítíte?
Já mám "vůni" benzínu v kabině jen když zastavím nebo při parkování. Jinak nic, ale když vypnu přívod vzduchu do auta-pustím jen vnitřní cirkulaci tak nesmrdí nic.
Mě to dělá špatně utěsněný spoj prvního a duhého dílu výfuku...
Já mám "vůni" benzínu v kabině jen když zastavím nebo při parkování. Jinak nic, ale když vypnu přívod vzduchu do auta-pustím jen vnitřní cirkulaci tak nesmrdí nic.
Mě to dělá špatně utěsněný spoj prvního a duhého dílu výfuku...
Punto II. 1,2 8 V r.v.2000
P.UL@seznam.cz
P.UL@seznam.cz
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
POZOR! Palivový filtr s aktivním uhlím není u zadního kola, nýbrž v motorovým prostoru, vlevo pod řídicí jednotkou vpředu. Jdou do něj ty modrý hadiceDohy píše:filtr palivak je u zadniho kola to vim .. mrknu na to cerpadlo teda ale.. ja spise citim benzin z motoru jako by z topeni .. kdyz mi to fouka.. fakt ze predu .. a ne vzdy MALO kdy.. ale obcas citim benzin
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nic si z toho nedělej, ja si to taky myslel.. Je to krabička velikosti rodinného balení kondomů a visí mám dojem na předním čelu vlevo když tam koukáš, v motorovým prostoru, jdou do ní ty modrý hadice.. Tak to je filtr s aktivním uhlím.. Je tam ventil, který když nespíná hromadí se tam páry, nebo je tam dalších x možností proč, a pak můžou výpary přes větrání lezt až do kokpitu..