Mk1 - demontáž volantu
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Mk1 - demontáž volantu
Čau lidi, než něco poškodím tak se radši ptám tady .. jak nejlíp sundat volant bez airbagu na mk1? Zkoušel jsem vyloupnout klakson, ale nerad bych ho poničil a moc dobře to nejde. Ze zadu sem žádný šrouby nenašel .. kdo mi poradí jak nejlíp na to?
- Reklama
Re: Mk1 - demontáž volantu
len ho kludne vylupni , nic sa mu nestane, najlepsie nejakym nie moc ostrym skrutkovacom, podber mu kraje na dvoch miestach najlepsie oproti sebe a ide to , len kludne do toho
Punto 55 1.1S 40kW r.96 ; 3D ; prejdená TransAlpina 2163mn.m.-Transfagaras-Bukurešť 2235km
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Je to jen zamáčknutý - tak směle do toho.
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
Fiat GP 1.9 (2006)
Ok, zitra se do toho pustim. Jenom tak z hlavy, nevite nekdo jakej je tam klic? At si ho na 100% vemu do garaze
Jakej je prosim postup sundani volantu bez bagu? Ten knoflik na klakson jsem vyloupnul a co pak? az se povoli matka tak se volant jen vytahne? Nevypadaji z toho nejaky dalsi soucastky? a co prepinace blinkru, to tam zustane?
Potrebuji to vyndat a dostat se na takovej ten kovovej krouzek, protoze klakson troubi jen, kdyz je v nejakej jine pozici nez rovne:)
Prosim o radu pro blbce:)
Potrebuji to vyndat a dostat se na takovej ten kovovej krouzek, protoze klakson troubi jen, kdyz je v nejakej jine pozici nez rovne:)
Prosim o radu pro blbce:)
Mladej veterán a leštěnka: Mazda 323F BA r.v94
Daily car: Mazda 323F BA r.v.97
Daily car: Fiat punto 1.1 na prodej
------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=CUUGRYfwHrg
Daily car: Mazda 323F BA r.v.97
Daily car: Fiat punto 1.1 na prodej
------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=CUUGRYfwHrg
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ked povolíš matku tak dáš normálne len volant dole. Nič viac ti z toho nevypadne ani neodpadne.
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ono sundávání volantu má svá pravidla, dá se u toho si pěkně ublížit, třeba vyrazit zuby nebo zlomit nos .(to se mi naštěstí nikdy nestalo) Jen sundat matku a jednoduše vytáhnout volant ? Tak jednoduché to někdy neni !!!
Fiat Punto 75 SX, r.v. 1994
Opel Omega B caravan 2,0l, 16V
Opel Omega B caravan 2,0l, 16V
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
To máš inak pravdu. Lebo ked nejde lahko volant dole a treba použiť silu tak je lepšie si tam nechať tu maticu aspon na pár zavitov aby nam fakt volant potom nezlomil nos . Mne ide volant normálne dole ked odšrobujem maticu tak zato som to tak napísal.jirkatravna461 píše:Ono sundávání volantu má svá pravidla, dá se u toho si pěkně ublížit, třeba vyrazit zuby nebo zlomit nos .(to se mi naštěstí nikdy nestalo) Jen sundat matku a jednoduše vytáhnout volant ? Tak jednoduché to někdy neni !!!
Train horn in car ? ...why not ! :D
Ja sem to nakonec taky zvladl. Spis me nesel oddelat klakson, matice sla dolu v pohode a pak uz to bylo jednoduchy. Ted tam mam misto puvodniho volantu volant z Alfy.
zdravim mam taky problem potrebujem vymenit cely diel ako su
zdravim mam taky problem potrebujem vymenit cely diel ako su packy smeroviek a stieracov ale ako sa tak nato pozeram pojde len cez volant takze musim ho dat prec a prave tu sa vyskitol problem niaka dobra dusa predomnou ten zavit co drzi volant ho znicil takze sa prosto neda povolit
...vie mi niekto poradit ako by som to vymenil ked volant sa neda odstranit???....dik
presunute staci obnovit vlakno a napisat o co ide
pouzivajte funkciu hladat
...vie mi niekto poradit ako by som to vymenil ked volant sa neda odstranit???....dik
presunute staci obnovit vlakno a napisat o co ide
pouzivajte funkciu hladat
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
moj nazor je ze packy pokial to mas hore neopravís....musis to dat dole a riesit volant respektive ten dodzubany zavit....z opacnej strany ti to nepojde dole smerom ...odfot ako mas ten zavit poskodeny akym sposobom ?
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
- skybar
- Zkušenej Fiaťák
Máš strhnutý závit,alebo šesťhran na matici?
PUNTO MK1 55,r.v.96,40KW,ELX, 5dver.
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
někdy je to jen fest utažený
ono to neni ani strhane ale skor akokeby vrtane vrtackou presne ako je zavit ako keby chcel niekto naschval to znicit aby to neslo von. pridavam foto [img][/img p]
- Přílohy
-
- 300420121225-001.jpg (89.55 KiB) Zobrazeno 11847 x
Naposledy upravil(a) hornetak dne 30 dub 2012, 07:44, celkem upraveno 1 x.