Jinak radio akorat napsalo "Check..." a hraje.
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Tohle se mi stavalo taky s tim rozdílem, ze me to jenom skoro chciplo a pak se to ještě stihlo chytit, u mě to dělají piny v konektoru do ŘJ, musím je jednou za čas prostříkat kontaktolem a konektor k ŘJ přichytit stahovacíma páskama co to de a mám půl roku pokoj. Kdybych to nechal bejt, tak se záhy projeví daleko horší problémy... U mě je to prostě ukazatel toho, že v příštích 1000 km se totálně zblázní všechny čidla a požitek z jízdy bude v traputurbom píše:Ahoj!
Nechci zakladat nove tema a tak to napisu sem. Me zase trapi opacny problem s volnobehem. Obcas ( neni to pokazde) mi motor pri vyrazeni na neutral zhasne.
Je to docela neprijemne, hlavne kdyz jedu z kopce a potrebuju zastavit treba pred prechodem. Tak vyradim a motor zhasne.
Cim by to mohlo byt?
kajkl píše:Mám Punto II 12/99,volnoběžné otáčky mi strašně kolísají a při jízdě když vyřadím do neutralu,tak jsou otáčky strašně vysoký(nemám ot.),jako když se zasekne lanko od plynu.To jsem ale zkontroloval a namazal.4ím toje ?Klapka nebo řídící jednotka?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |