MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
Diablik
Fotku som dal iba ako ilustracnu ako vyzeraju disky,nie urcite tam nesu 15´,odhadujem na nejake 16-17,skor 17 a pneu na 40
Fotku som dal iba ako ilustracnu ako vyzeraju disky,nie urcite tam nesu 15´,odhadujem na nejake 16-17,skor 17 a pneu na 40
- Reklama
no som zvedavy,ako budu vyzerat tie tvoje na punte...podla toho si vyberiem ja
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Zajtra mi dojdu aj ich hned pojdem obut,no potrebujem este zafarbit bubny-brzdy a nieco kolo toho,do konca tyzdna budu na aute urcite
tak sa tesim
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Očúvaj a tie stare disky su aky rozmer? 13 alebo 14?
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Myslis elektrony ktore som mal,na zraze? tie boli 14´ 185/60,,plechace co mal som na zimu su 13´ 155/70,,a teraz davam 15´ 195/50,vcera som nahodil dopredu uz,este dnes dozadu..len som farbil bubny-brzdy
tak sup sem s foto
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Takze spominane fotky,vcera som auto umyl,pred nahodenim diskov,prefarbil bubny-brzdy na svetlejsiu modru farbu,a pretrel som podbehy ciernou farbou...dnes fotene
Eh,Hiss vyzera to ppc,klobuk dole,naozaj super,sadli mu jak uliate.Nemam ziadne vyhrady
HGT
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
diky,ja som velmi spokojny,mam rovnaky nazor ,su podobne predchadzajucim ale ak by si dal obe vedla seba je tam rozdiel
dobre si vybral, vyzerá to super
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Nooo, hned to vyzera lepšie pekne veru
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
Ještě snížit a bude to absolutely OK
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Hannibal
no uvazujem nadtym,no rad by som taky cas ak sa do toho dam spolocne vymenil uz pre svoje dobro aj tlmice,ulozenia nech mam nove,kedze auto si dlhsie necham a pre svoju spokojnost,nech sa to spravi za jednu robotu a nie na dvaraz a viac,hoci je zatial vse v poriadku
Diky za nazory ostatnym
Okrem toho uz som takmer zobral prahy od jedneho chlapika original ako maju GT-cka,no napokon mal prist kupec pozriet mu na cele auto,napokon ho sice nezobral,no rozhodol som sa ze asi ich zanecham..a ked tak pojdem pred prahami prv do znizenia...a dalej sa uvidi,no zatial to neriesim este,potrebujem v prvom rade dokoncit interier ako som chcel, a stale sa to natahuje,dotlmit,,a dat do farby vonkajsie klucky a zadnu listu na 5.dverach..to je zaklad,a dalej sa uvidi podla financii ci bude znizenie atd
no uvazujem nadtym,no rad by som taky cas ak sa do toho dam spolocne vymenil uz pre svoje dobro aj tlmice,ulozenia nech mam nove,kedze auto si dlhsie necham a pre svoju spokojnost,nech sa to spravi za jednu robotu a nie na dvaraz a viac,hoci je zatial vse v poriadku
Diky za nazory ostatnym
Okrem toho uz som takmer zobral prahy od jedneho chlapika original ako maju GT-cka,no napokon mal prist kupec pozriet mu na cele auto,napokon ho sice nezobral,no rozhodol som sa ze asi ich zanecham..a ked tak pojdem pred prahami prv do znizenia...a dalej sa uvidi,no zatial to neriesim este,potrebujem v prvom rade dokoncit interier ako som chcel, a stale sa to natahuje,dotlmit,,a dat do farby vonkajsie klucky a zadnu listu na 5.dverach..to je zaklad,a dalej sa uvidi podla financii ci bude znizenie atd
Když už snižovat, tak bych asi fakt pořešil rovnou celej podvozek, nejen pružiny. Svezení je úplně o něčem jiným a auto vypadá nesrovnatelně líp...HIISS píše:Hannibal
Diky za nazory ostatnym
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI