Prerabka svetiel z H4 na H1+H1
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
Prerabka svetiel z H4 na H1+H1
Zohnal som si svetielka z GT3 punta...na svojom som doteraz mal H4 a tieto nove su H1+H1...ma niekto skusenost s prerabanim tychto svetiel tak, aby vsetko fungovalo spravne? aby aj pri zapnuti dialkovych ostali svietit aj stretavacie svetla?
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
- Reklama
- Buchtič
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prerabka svetiel z H4 na H1+H1
Už se to tu řešilo, stačí pohledat
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
-
- Všeználek
nooo nasiel som dva topicy...v jedno sa riesilo ale uplne nieco ine...a v druhom bolo len nieco o tom ze treba upravit koncovku ale nic blizsie
já ti akorát můžu doporučit aby jsi ty světla neměnil ty H4 svítěj daleko víc.má je na autě sestra,já mám na autě ty H1H1 a kromě toho že za 2 roky jsem tam měnil asi 8 žárovek tak to auto prostě nesvítí,takže teď tam mám xenony
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
-
- Všeználek
ja tam tiez planujem dat neskor xenony...ja som tie svetla zhanal z toho dovodu ze sa mi neskutocne pacili tie cierne origo z GT3..ale xenony tam budu urcite..zatial tam mam ziarovky OSRAM Silverstar....este mam otazku..vie niekto ako by sa dali zapojit tak, aby pri zapnuti dialkovych svietili sucasne dialkove a stretavacie?
ty na H1 svítěj normálně ale tobě by možná stačilo na žárovku k potkávačkám připojit i kabel od dálkovejch.jinak asi vyměnit ovládání
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
-
- Všeználek
uz som pocul ze sa to zvykne robit cez relatko ale kedze ja do elektriky velmi ee..tak neviem presne co ako
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo to je pravda Kámoš tvrdil že mu to nesvítí a ještě toužil i po mlhovkách a ted tam má mlhovky a světla H1+H1 Já zůstal u H4 a sem bez mlhovek Srovnali jsme svítivost v mlze a byl sám překvapenej že vidíme stejně daleko akorát že já se dvěma H4 a on se čtyřma H1 + mlhovky Chce to jen kvalitní žárovky Kupuju jen Bosch Xenon Blue jsou sice dražší ale co je mám dálkovýma téměř nesvítím a výdrž výbornáMr.pilot píše:já ti akorát můžu doporučit aby jsi ty světla neměnil ty H4 svítěj daleko víc.má je na autě sestra,já mám na autě ty H1H1 a kromě toho že za 2 roky jsem tam měnil asi 8 žárovek tak to auto prostě nesvítí,takže teď tam mám xenony
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Jinak ale predelavka neni problem. Potrebujes akorat jinej konektor, ja sem ho shanel na tuningovy svetla, preskladal sem draty, zaizoloval a za chvili bylo hotovo.