TUNING - Rozpěrná tyč tlumičů
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
TUNING - Rozpěrná tyč tlumičů
Výhody a nevýhody rozpěrné tyče tlumičů a vaše zkušenosti na Puntu I.
Existuje i zadní ? Případně kde sehnat ?
Existuje i zadní ? Případně kde sehnat ?
- Reklama
Tak zacneme vyhodama: nekrouti se tolik predek, je to celkove stabilnejsi. Ja s tim zkusenosti ale nemam, pouze predavam dal to, co mi bylo sdeleno.
Nevyhody: nekdo do tebe napere do boku a hne se ti cela kastla, tj. nebudes spravovat jenom stranu bouranou, ale i druhou, protoze se zvohne taky...
Zadni na Punto pokud vim neexistuje, pac neni kam dat, protoze tlumice nejsou uchyceny skrz kastlu, ale sou na drzacich zespoda na kastli...
A sehnat?? Kdekoliv. Temer. Hledat.
Nevyhody: nekdo do tebe napere do boku a hne se ti cela kastla, tj. nebudes spravovat jenom stranu bouranou, ale i druhou, protoze se zvohne taky...
Zadni na Punto pokud vim neexistuje, pac neni kam dat, protoze tlumice nejsou uchyceny skrz kastlu, ale sou na drzacich zespoda na kastli...
A sehnat?? Kdekoliv. Temer. Hledat.
Hustokrutost
dekujiKaufik píše:ještě si zapomněl popis:lacin píše:Cena kolem 80ti ojro. Montazni navod je v baleni. Ale staci to proste namontovat na horni ulozeni tlumicu a je to. Neni na tom nic tezkyho.
Je to taková tyč, převážně z leštěného materiálu, a na koncích má takové vidličky s dírama pro šruby do podběhů.
Hustokrutost
Nevíte kterou ?? Na fiat Punto 1.2 16v rok 2000 sporting ?
tedy MKII
ale proč tu píšou od 01-03 ??????????????
http://www.ultimateracing.cz/produkty/r ... iat/punto/
tedy MKII
ale proč tu píšou od 01-03 ??????????????
http://www.ultimateracing.cz/produkty/r ... iat/punto/
(1.2 16v, 80ps , 6 speed) + pure Italia = Sporting (zatím najeto 182tis.km)
1200skKaufik píše:kolik si za ni dál?majco píše:Mám Mk1 Punto 55 a kúpil som rozpernú tyč ! je to soper rozdiel ! auto je ovela kľudnejšie v zátačkách! Samozrejme že mám aj stabilizátory!
A myslieť hneď na búranie je blbosť! to by si nenamontoval na auto nič čo ttam nemá byť...
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
za maica davam foto:majco píše:Mám Mk1 Punto 55 a kúpil som rozpernú tyč ! je to soper rozdiel ! auto je ovela kľudnejšie v zátačkách! Samozrejme že mám aj stabilizátory!
A myslieť hneď na búranie je blbosť! to by si nenamontoval na auto nič čo ttam nemá byť...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz