OLEJ PUNTO HGT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
OLEJ PUNTO HGT
Som novy majitel punta HGT byvali majitel tam lievat selenia racing 10w60. Co si o tom myslite? Popripade nic sa nestane ak dam iny olej predpisany selenia 10w40? alebo mam ram radsej lievat 10w60? Auto mi pri studenom starte trosku zaklepoce ako diesel asi 3 sekundy a potom pohoda.. A nieco mi tam este rapoce asi vstreky.
- Reklama
Re: OLEJ PUNTO HGT
Hydroštely. Chvíli trvá než se natlakují olejem. Pro zatěžovaný motor je Selenia 10W60 to nejlepší.Nebo VALVOLINE VR1 RACING 10W/60
cize kludne mozem nechat selenia racing 10W60? A cvkanie tych vstrekov sa da ako ostranit?? Inak ide super je to velmi rychle auticko..Petr1968 píše:Hydroštely. Chvíli trvá než se natlakují olejem. Pro zatěžovaný motor je Selenia 10W60 to nejlepší.Nebo VALVOLINE VR1 RACING 10W/60
Nevím. Hydroštely mají životnost cca. 200000km. Kolik to má najeto? Pokud je to pár sekund a pak to přestane,tak to nevadí. selenia racing 10W60 je to nejlepší co tam může být. Ale cena je poněkud vysoká
Cena je vysoka ale ak to je to najslepsie tak neriesim cenu...A ma to 115000km..Ale uz ma stve spojka je to mozne pri 115000km??Petr1968 píše:Nevím. Hydroštely mají životnost cca. 200000km. Kolik to má najeto? Pokud je to pár sekund a pak to přestane,tak to nevadí. selenia racing 10W60 je to nejlepší co tam může být. Ale cena je poněkud vysoká
Je to možné. Někomu nevydrží ani 50tis. To je individuální.Pokud je cena podružná tak Selenia
hej hej zalezi od jazdy...Aj ty mas HGT?Petr1968 píše:Je to možné. Někomu nevydrží ani 50tis. To je individuální.
Já?
V tom bych se zabil
1,2 8V

Petr1968 píše:Já?V tom bych se zabil
1,2 8V

Já mám poměrně nejeté auto,takže zatím v pohodě. Chtěl jsem zkusit Fiata,když všichni prudí,že je sračka,tak jsem ho koupil. Ale měl jsem koupit výkonnější motor. Já to honím,takže spotřeba 7-8 litrů. Ovšem E50-85. Takže v pohodě
Ja som kupil fiata preto lebo mal som fiat stilo 1,9 jtd a uplna spokojnost zatial fiat nesklamal..Ale zato renault sklamal vzdy na plnej ciare..Petr1968 píše:Já mám poměrně nejeté auto,takže zatím v pohodě. Chtěl jsem zkusit Fiata,když všichni prudí,že je sračka,tak jsem ho koupil. Ale měl jsem koupit výkonnější motor. Já to honím,takže spotřeba 7-8 litrů. Ovšem E50-85. Takže v pohodě
Frantíci to je děs. Pracovní morálka atd. Ti nemůžou na Italy vůbec nadávat.Ať se zastáncům jistého koncernu nelíbí ,tak Fiat byl vždy na špici vývoje. Že to občas nedotáhli,nebo zazdili kvalitou to je jiná.
taak ako pises...Proste ani neriesim ludi co hovoria ze fiat je kazove auto pritom ho nemali alebo mali nejake stare uno a pod. Teraz je to uz o niecom inom.Petr1968 píše:Frantíci to je děs. Pracovní morálka atd. Ti nemůžou na Italy vůbec nadávat.
Už od roku 2000 je patrná zvýšená kvalita. A současná produkce je už úplně v pohodě. Ale špatná pověst zůstává. Už ovšem nezaslouženě. Horší je to v CZ. zastoupení Fiatu.
hmmm a preco??Petr1968 píše:Už od roku 2000 je patrná zvýšená kvalita. A současná produkce je už úplně v pohodě. Ale špatná pověst zůstává. Už ovšem nezaslouženě. Horší je to v CZ. zastoupení Fiatu.