MOJE PUNTO - Ukažte ta svoje ;-) - Tomdady
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
rozhodně K+ určitě jedno z nejlepších punt co jsem kdy viděl .o)
akorát nechápu předchozího majitele, že do toho 1.1i Punta investoval tolik peněz
diž si představim, že sedím v takovým FÁRU a vosírá mě skoro všechno co má 4 kola tak je mi smutno / (sám mám 1.1 r.v. 98 a vím jak jezdí)
podle mě se do takovýhle obsahů nevyplatí investovat víc jak 50 000 Kč a to ti řekne skoro každej...
akorát nechápu předchozího majitele, že do toho 1.1i Punta investoval tolik peněz
diž si představim, že sedím v takovým FÁRU a vosírá mě skoro všechno co má 4 kola tak je mi smutno / (sám mám 1.1 r.v. 98 a vím jak jezdí)
podle mě se do takovýhle obsahů nevyplatí investovat víc jak 50 000 Kč a to ti řekne skoro každej...
S tím autem se jezdit rychle nedá,je hrozně nízký,mám to jen na parádu už a jedu s tím ta kjednou za týden...už sem do toho taky nasypal hafo peněz už se to šplhá do závratných výšin...Ale mám tam v plánu dít i jiný motor...L0TRIK píše:rozhodně K+ určitě jedno z nejlepších punt co jsem kdy viděl .o)
A navíc mám na vyřádění alfu takže mě ten motor ani netrápí...Tombady píše:S tím autem se jezdit rychle nedá,je hrozně nízký,mám to jen na parádu už a jedu s tím ta kjednou za týden...už sem do toho taky nasypal hafo peněz už se to šplhá do závratných výšin...Ale mám tam v plánu dít i jiný motor...L0TRIK píše:rozhodně K+ určitě jedno z nejlepších punt co jsem kdy viděl .o)