PS: Svet je maly

Moderátor: peta.smolik
doushan píše:Tak to sem byl u toho stejneho
PS: Svet je malyTak nech autino slape a vela km bez nehody a vela obehnutych aut
Kde sis ho nechal delat ????chilly píše:taky mám chip a hned po chipu mě začala prokluzovat spojka vám to nedělá? Jak jste spokojeni?
neni to Sarkan? Zvazuji ze bych si to taky nechal cipnout.doushan píše:Nam obom to robil jeden manik z Ilavy (Slovensko), 6.000,- Sk za voz. Casovo to bola otazka 15min. Na brzde sme to nemerali, ani ma presne cislo ked mam byt uprimny nezaujima. Hlavne ze to taha. Mne na 1.6 odporucil po chipu tankovat N98 a je citit rozdiel. Motor ide o poznanie kultivovanejsie a je pruznejsi. On ma na 1.9 JTD tych 140 PS (103kW) a vsetko mu slape ako hodinky. Da sa zevraj potiahnut aj na 170 PS, ale to nam uz nechcel robit, lebo sa bal o turbo. Musi sa tam vymenit za vykonnejsie, a to su uz dalsie (nie male) investicie...
Nemas moc velky kroutak v nizkych otackach ???? no spojka muze byt KO a chip to objevil .... ja mam najeto 130 tis.... a myslim si ze to je jeste o 40 tis stocene ..... a spojka drzi prozatimchilly píše:načipováno v Praze 9 přímo chiptuning,ale hned po odjezdu mi začala klouzat spojka kolem 2000 otaček a trochu i smrdí když za to vemu. Najeto udajně 133tis
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |