![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Tak to mas 2 sposoby ako to vyriesit, lahsia a rychlejsia a mozno aj lacnejsia je cesta podplatenia, resp. mu tam nabuduce nieco hned daj a povedz mu ze to ma napr. za ochotu. Ludia pracujuci na STK a EK to beru ako samozrejmostnilmo píše:Tak sem byl včera na STK. xenony sem nechal v autě a naprosto v pohodě, akorát mi nastavili paraboly...jenže mam jiný problém....neprošel sem na emisích
tak teď nevim co s tim
v čem ty xenony měl? čočka? parabola?peetan píše:Včera zastavili kolegu při běžné silniční kontrole, pokuta za Xenony 2.500,- CZKA prý mohli uložit až 7.000,- Vyplatí se ?
Buď jsem to špatně napsal, nebo jsi špatně porozuměl... Myslel jsem "do původních světel (s halogenama) narvat xenony". Bez jakýchkoliv dalších úprav. Asi takhle: kolega z práce to tak udělal - zapne světla, xenony bliknou a bez hnutí svítí, já u X5 zapnu světla, xenony bliknou, rozsvítí se a pak se automaticky nastaví. Zatímco on při zátěži oslňuje (pokud manuálně nesklopí světlo původním mechanismem), tak moje X5 si sama světla vyrovnává.mad mike píše:to mezek: já si dovolím poznamenat, že xenony právěže můžou být jen a pouze ve světlech opatřených čočkama, dále ostřikovači a autonaklápěním světel. čiré sklo snad uvádět ani nemusím. a proto že někoho schválně oslnuješ dálkovýma, si idiot ty
s žárovkama plněnýma xenonem a natřenýma na modro mám jedině dobré zkušenosti, koupil jsem je kdysi na Tipo,byly to noname alpine z makra, ale světlo oproti původním halogenkám parádní a dostačující
l-cizek píše:ty bys na mě bliknul dálkama, já bych ti to vrátil i s mlhovkama... jinak řeknu to asi takhle... na tvoje super moderní X5 tu vážně není nikdo zvědavej... jdi si na BMW forum za bohatejma, tady sme jen chudáci z s obstarožníma fiatama
Hodně aut s origo xenonama a atomatickým naklápěním oslňuje jak sviňa. Světlo se po puštění sešteluje, ale během jízdy už je pořád stejně, takže když se auto zhoupne, tak ti co jedou proti toho stejně moc nevidí. Takže je úplně jedno, jestli tam automatický naklépění je nebo ne. Já mám přestavbovku v čirých světlech s čočkou, a když auto naložím, tak světla nastavím sám motorkama aby neoslňovaly. Pokud člověk není hovado který na to kašle, tak nevidím důvod, proč bych je nepoužíval.Jde o to elektronické naklápění. To samo, podle zátěže, sklopí světlo dolů, aby neoslňovalo.
Ta X5 není supermoderní, je to stará šunka a slouží celé rodině. Moje "vlastní a osobní" auto je nyní Linea, předtím Punto II.l-cizek píše:ty bys na mě bliknul dálkama, já bych ti to vrátil i s mlhovkama... jinak řeknu to asi takhle... na tvoje super moderní X5 tu vážně není nikdo zvědavej... jdi si na BMW forum za bohatejma, tady sme jen chudáci z s obstarožníma fiatama
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |