ukazatel aktuální spotřeby

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Hofi
Začátečník

ukazatel aktuální spotřeby

Příspěvek od Hofi »

Dobrý den. Mám dotaz ohledně ukazatele aktuální spotřeby u Stila multijet 2006. Při jízdě mi ukazuje spotřebu okolo 5-6 litrů, ale semtam se stane, že z ničeho nic začne místo 5-6 ukazocat 15-20 litrů, ikdyž jedu pořád stejně. Toto přestane, když vypnu motor a znovu nastartuji. Nevíte čím to může být? Díky
Reklama

Geeker_cz
Fiaťák

Re: ukazatel aktuální spotřeby

Příspěvek od Geeker_cz »

Hofi píše:Dobrý den. Mám dotaz ohledně ukazatele aktuální spotřeby u Stila multijet 2006. Při jízdě mi ukazuje spotřebu okolo 5-6 litrů, ale semtam se stane, že z ničeho nic začne místo 5-6 ukazocat 15-20 litrů, ikdyž jedu pořád stejně. Toto přestane, když vypnu motor a znovu nastartuji. Nevíte čím to může být? Díky
Realnou spotrebu podle tankovani mas jakou. Osobne moc nefandim cuceni na budik jestli je tam 5,1 nebo 5,6 pripadne jina hodnota. Tim nechci rict ze se obcas nepodivam, ale beru to jenom jako informaci. Co sleduju je prumerna spotreba TripB.
jav
Začátečník

Re: ukazatel aktuální spotřeby

Příspěvek od jav »

Hofi píše:Dobrý den. Mám dotaz ohledně ukazatele aktuální spotřeby u Stila multijet 2006. Při jízdě mi ukazuje spotřebu okolo 5-6 litrů, ale semtam se stane, že z ničeho nic začne místo 5-6 ukazocat 15-20 litrů, ikdyž jedu pořád stejně. Toto přestane, když vypnu motor a znovu nastartuji. Nevíte čím to může být? Díky

tak takový rozdíl je divný...já vím,že palubní pc tak trošku švindluje,loni při jízdě do chorvatska a zpět mě pc ukazoval průměrnou spotřebu 5,2 l/100km,ale skutečnost po vyjetí nadrže a opětovném natankování byla tak 6 l/100km!!!! to je docela o dost...ale dá se to přes examiner seřídit....
Odpovědět

Zpět na „Stilo“