ukazatel aktuální spotřeby
Moderátor: peta.smolik
ukazatel aktuální spotřeby
Dobrý den. Mám dotaz ohledně ukazatele aktuální spotřeby u Stila multijet 2006. Při jízdě mi ukazuje spotřebu okolo 5-6 litrů, ale semtam se stane, že z ničeho nic začne místo 5-6 ukazocat 15-20 litrů, ikdyž jedu pořád stejně. Toto přestane, když vypnu motor a znovu nastartuji. Nevíte čím to může být? Díky
- Reklama
Re: ukazatel aktuální spotřeby
Realnou spotrebu podle tankovani mas jakou. Osobne moc nefandim cuceni na budik jestli je tam 5,1 nebo 5,6 pripadne jina hodnota. Tim nechci rict ze se obcas nepodivam, ale beru to jenom jako informaci. Co sleduju je prumerna spotreba TripB.Hofi píše:Dobrý den. Mám dotaz ohledně ukazatele aktuální spotřeby u Stila multijet 2006. Při jízdě mi ukazuje spotřebu okolo 5-6 litrů, ale semtam se stane, že z ničeho nic začne místo 5-6 ukazocat 15-20 litrů, ikdyž jedu pořád stejně. Toto přestane, když vypnu motor a znovu nastartuji. Nevíte čím to může být? Díky
Re: ukazatel aktuální spotřeby
Hofi píše:Dobrý den. Mám dotaz ohledně ukazatele aktuální spotřeby u Stila multijet 2006. Při jízdě mi ukazuje spotřebu okolo 5-6 litrů, ale semtam se stane, že z ničeho nic začne místo 5-6 ukazocat 15-20 litrů, ikdyž jedu pořád stejně. Toto přestane, když vypnu motor a znovu nastartuji. Nevíte čím to může být? Díky
tak takový rozdíl je divný...já vím,že palubní pc tak trošku švindluje,loni při jízdě do chorvatska a zpět mě pc ukazoval průměrnou spotřebu 5,2 l/100km,ale skutečnost po vyjetí nadrže a opětovném natankování byla tak 6 l/100km!!!! to je docela o dost...ale dá se to přes examiner seřídit....