kúpil som si sviečky NGK Iridium DPR8EIX na moj Sporting. Moja rada nekupovat su to šeplety v mojom aute vydržali 700km užil som si ich necelé 2 mesiace. Ráno som naštartoval a uplne krasne na 2 valce no zvuk ako trabant no tak som pozrel sviečky. No krása a tak isto dopadli dvaja kamarati v bavorakoch tiež s nimi neprekročili 1000km
Vid foto:
Fotografia0874.jpg (97.88 KiB) Zobrazeno 1642 x
Fiat Punto Mk2 1.2 16v Sporting Fiat Punto Mk1 1.2 8v Cult
ja som z NGK nadmieru spokojny , este z cias S120 ich pouzivam a teraz pri Punte 1,1 S55 tiez spokojnost, dobre si osadil do auta ??? (mali spravnu hodnotu ??? nezerie ti to olej ??)
Punto 55 1.1S 40kW r.96 ; 3D ; prejdená TransAlpina 2163mn.m.-Transfagaras-Bukurešť 2235km
dedii-a použival si iridiove? ja nehovorím že ngk su zle ale tieto iridiove su na hovno. vybral som tieto a dal som tam ngk ale normalne take ake tam maju byť a všetko je ok. a olej mi nežere ani kvapku
Fiat Punto Mk2 1.2 16v Sporting Fiat Punto Mk1 1.2 8v Cult
kappy píše:dedii-a použival si iridiove? ja nehovorím že ngk su zle ale tieto iridiove su na hovno. vybral som tieto a dal som tam ngk ale normalne take ake tam maju byť a všetko je ok. a olej mi nežere ani kvapku
Zdá se mi,že mají dost velké mezery.Musíte uvažovat,že jedna cívka napájí dvě svíčky a ty jsou vlatně zapojeny do serie.Tak,že vlastně dvojnásobná mezera.Tak raději menší mezery na svíčkách, i cívka bude namáhaná nižším napětím a déle vydrží.