no mam problem,ze ked zacnem brzdit,tak sa mi rozsvieti aj zadna hmlovka a zacne mi trosku piskat ventilator kurenia
poradte mi....dakujem
elektrika
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: elektrika
na světle zkontrolovat ukostření a oxidaci, ventilátor vymontovat a vyčistit popř. namazat
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
dakujem..budem musiet...uz mi to dost vadi..teraz je vonku zima,tak sa mi moc nechce
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Zdravim, som zaciatocnik a potreboval by som poradit s nasledovným problémom:
pri zaradeni spiatocky sa mi nerozsvieti parkovacie svetlo, je problem v ukostreni? ak ano, kde mam to ukostrenie hladat?
Dakujem
pri zaradeni spiatocky sa mi nerozsvieti parkovacie svetlo, je problem v ukostreni? ak ano, kde mam to ukostrenie hladat?
Dakujem
Koukni na převodovku je tam spínač se dvouma drátama. Když je propojíš tak se couvačky musej rosvítit (se zapnutým zapalováním). Jesli svítěj je vadnej spínač, jestli nesvítěj tak koukni ve světlech na žárovky a nebo na pojistky.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
MK1 ma klasicky problem so svetlami zadnymi ...
casom to vsetko zoxiduje a znecisti sa
jednoduche ucinne riesenie je poodpajat to vsetko, trochu srobovakom poskrabat po kontaktoch, poohybat ich aby lepsie chytali, streknut WD40tkou ... tramtarara -> Svetla ako nove!
nezabudni na kontakty pod ziarovkami ....
--
mne to robilo nieco podobne, ked som dal smeovku a zabrzdil, tak mi blikala hmlovka a cuvacka svietila ... staci to precistit a ono to chyti dobru kostru a funguje
casom to vsetko zoxiduje a znecisti sa
jednoduche ucinne riesenie je poodpajat to vsetko, trochu srobovakom poskrabat po kontaktoch, poohybat ich aby lepsie chytali, streknut WD40tkou ... tramtarara -> Svetla ako nove!
nezabudni na kontakty pod ziarovkami ....
--
mne to robilo nieco podobne, ked som dal smeovku a zabrzdil, tak mi blikala hmlovka a cuvacka svietila ... staci to precistit a ono to chyti dobru kostru a funguje
Alfa Romeo 147 1.9 JTD r.v.2004
EX: Fiat Punto mk1 1.1 ED (Economical Drive) r.v.1995
EX: Fiat Punto mk1 1.1 ED (Economical Drive) r.v.1995
Jenom tě poopravím.
Ne jenom klasická Punta ale všechna starší auta
Ne jenom klasická Punta ale všechna starší auta
Fiat Punto 1,7TD SX rv95