Punto1 Riadiaca jednotka
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Punto1 Riadiaca jednotka
Mam Punto1 s imobilizerom a momentalne je K.O-nefunguje.Mozem vymenit riadiacu jednotku motora/moju blokuje imo./za riadiacu jednotku z auta ktore nemalo imo?Nastartujem potom motor alebo ten imo.blokuje aj nieco ine ako len r.j?
- Reklama
Re: Punto1 Riadiaca jednotka
ak tam das RJ co nemala IMOB tak by ti to malo fungovat. Riad jednotka je kodovana podla IMOB. Ak tam nebol IMOB tak by to malo ist, lebo RJ nieje kodovana. Potom daj vedet ako si dopadol
Punto 55 1.1S 40kW r.96 ; 3D ; prejdená TransAlpina 2163mn.m.-Transfagaras-Bukurešť 2235km
Skusal som to dat odblokovat vo Fiate ale tam som nedopadol dobre pretoze na prekodovanie potrebuju 3 orig.kluce a ja mam len dva a vystavenie 1 orig.kluce je cena oklo 100€.Zatial som nezohnal r.j bez imo pretoze kazde Punto od r.v96 ma imo a ked niekto predava r.j tak skoro nikto naudava ci mak tej jednotke aj imo+kluc.Momental mam r,j u jedneho autoelektikara co vie odpojit imo. priamo v riadiacej jednotke.Cena tam bude tiez okolo 100€.Zatil cakam kedy zavola ze to ma hotove.Uvidim ked to zalozim a ci nastartujem.
Fiat Punto 1 55SX 1.1 8V 40 Kw 176B4
Takze r.j je odblokovana a veselo jazdim. konecne!!!!!!Odblokovanie bolo 100€.
Fiat Punto 1 55SX 1.1 8V 40 Kw 176B4