ví někdo jestli se dělaly volanty co jsou v puntu MKI sporting i bez airbagu? všechny co jsem viděl airbag měly,chtěl bych si ho dat do svojeho punta který pytel šofera nemá a aby to nezmatlo na STK a tak..
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
v mojom sportingu airbag na volante mam a co to sledujem tak ho mali asi vsetky sportingy MK1 a ked som pozeral ostatne fiaty co maju rovnaky volant (fiat punto gt, fiat coupe, fiat barcheta) tak vsetky mali airbag na volante.
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387 Fiat Forever.
liborko píše:ví někdo jestli se dělaly volanty co jsou v puntu MKI sporting i bez airbagu? všechny co jsem viděl airbag měly,chtěl bych si ho dat do svojeho punta který pytel šofera nemá a aby to nezmatlo na STK a tak..
No ja mam volant z Coupe a ten vypada uplne stejne jak ten na obrazku a je bez bagu. Jen nevim jestli mi tam bude pasovat bez naby Nevi to nahodou nekdo?
liborko píše:ví někdo jestli se dělaly volanty co jsou v puntu MKI sporting i bez airbagu? všechny co jsem viděl airbag měly,chtěl bych si ho dat do svojeho punta který pytel šofera nemá a aby to nezmatlo na STK a tak..
No ja mam volant z Coupe a ten vypada uplne stejne jak ten na obrazku a je bez bagu. Jen nevim jestli mi tam bude pasovat bez naby Nevi to nahodou nekdo?
jasne ze pasuje, je to rovnake, ja som daval teraz do Mk1 volant z barchetty a je to to iste
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387 Fiat Forever.
Z Barči pasuje ale kupátko má jinej tisícihran!!!! A taky zadek volantu je širší, je nutno přiořezat.
A tyhle volanty se dělaly i bez airbagu. Možná najdu i nějakou fotku.
v topicu Predaj predava Xboy Volant bez Airbagu..no vsak ma iny tvar..ale volant pochadza z Punta GT,takze presne v takom tvare volant bez airbagu podla mna neexistuje..
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw My Topic Facebook >> Erik Palenčár