Central do mk1??
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Re: Central do mk1??
keby z nich nieco nebolo jasne napis
- Přílohy
-
- Resize of P1070377.JPG (100.3 KiB) Zobrazeno 1736 x
-
- Resize of P1070376.JPG (104.43 KiB) Zobrazeno 1736 x
- Reklama
- b.a.r.t.i.i.k
- Začátečník
Ty jo uplne super diky.. za navod.. ted je mi to jasny a ja se tam ulomil ten plast.. no snad to nicemu nevadi.. moc diky kdyz neco nebude nejasny.. tak dam vedet.. moooooooooooooooooooooooooooooooc DĚJKUJI..
FIAT Punto mk1 1998 1.2 44kw , centál, JBL GTO938....
Pokial viem, tak ten plast by mal sluzit proti vyhackovaniu. Takze nevadi. Mne ho na druhych dverach v servise ani nedali, ked menili dvere po strete so srnkou...banda jedna.
Tak som rad ze pomohlo. Vela zdaru.
Tak som rad ze pomohlo. Vela zdaru.
- b.a.r.t.i.i.k
- Začátečník
No tak uz to mam namontovany.. jen do ty eletriky nebudu hrabat nemam servisni knizku tak nepoznam kterej je pod prodem porad zitra si to necham pripojit.. a doufam, ze bude dlouho fungovat.. ale moc dekuju..
Som rad ze pomohlo Keby som mal auto doma by som odfotil kde to mam pripojene na poistkach (mi to nenapadlo minule) ale pride az zajtra.
- b.a.r.t.i.i.k
- Začátečník
to neva.. ja bych se do el. stejne nehrabal.. takhle mi to za 500kc udelali u nas.. takze mam pokoj a funguje to skvele.. konecne se nemusim trefovat do zamku.. a kdyz je zamrzlej tak ho rozmrazovat.. ted premyslim jestli udelat jeste zadni dvere.. ale asi ne..tam stejne jdu jen z nouze.. tak mam aspon nahradni motorky.. jinak moc dekuju...