Sportovni svody + výfuk
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Sportovni svody + výfuk
Dobrý den chtel sem poradit mam fiat punto cabrio 1.6 a chtel jsem poradit nejake sportovni svody plus výfuk .. uz takhle mam vyndany katik ale vyfuk ted cast praska a potreboval by nejspis vymenit tak se ptam na radu co doporucujete..
- Reklama
Re: Sportovni svody + výfuk
trubky ohybačku a svařit případně se zkus podivat jestli je někdo nedělá ale pochybuju.těhle motorů je strašně málo.
jinak projde to bez toho katalyzátoru emisema???a pomohlo to k lepšímu výkonu??Já taky přemejšlim nad nějakejma úpravama ale ještě pořád potřebuju auto k normálnímu provozu
jinak projde to bez toho katalyzátoru emisema???a pomohlo to k lepšímu výkonu??Já taky přemejšlim nad nějakejma úpravama ale ještě pořád potřebuju auto k normálnímu provozu
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
Emisa mi to ted proslo ale jen diky znamejm jinak asi urcite ne ale moc to nekouri spis vubec takze to ujde ... jinak slape to líp ale prave premejslim o zvyseni vykonu tak potrebuju lepsi svody a komplet výfuk pak prijde sportovni filt chip a uz to bude susny mozna casem jeste turbo..
svody by podle mě stačilo asi jen sundat a vyleštit.protože pokud se nepletu tak oni nejsou nijak složitě vedené a jinudy je stejně neprotáhneš.
chip asi ano ale bude to víc žrát.
turbo je podle mě na tenhle motor úplná blbost.Zjisti si o čem mluvíš.Pokud se nepletu tak blok motoru z 1,4GT je stejnej.minimálně ty motory maji stejnej zdvih.Takže by asi šel vyměnit.a asi určitě by ěel vyměnit kdyby jsi ho vzal i s převodovkou,protože cabrio má podozek z GT.Alespoň takhle mi to bylo vysvětlený kdyč jsem kupoval náhradní díly.
chip asi ano ale bude to víc žrát.
turbo je podle mě na tenhle motor úplná blbost.Zjisti si o čem mluvíš.Pokud se nepletu tak blok motoru z 1,4GT je stejnej.minimálně ty motory maji stejnej zdvih.Takže by asi šel vyměnit.a asi určitě by ěel vyměnit kdyby jsi ho vzal i s převodovkou,protože cabrio má podozek z GT.Alespoň takhle mi to bylo vysvětlený kdyč jsem kupoval náhradní díly.
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2