Sportovni svody + výfuk

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Dachy
Začátečník

Sportovni svody + výfuk

Příspěvek od Dachy »

Dobrý den chtel sem poradit mam fiat punto cabrio 1.6 a chtel jsem poradit nejake sportovni svody plus výfuk .. uz takhle mam vyndany katik ale vyfuk ted cast praska a potreboval by nejspis vymenit tak se ptam na radu co doporucujete..
Reklama

Mr.pilot
Zkušenej Fiaťák

Re: Sportovni svody + výfuk

Příspěvek od Mr.pilot »

trubky ohybačku a svařit :D :D případně se zkus podivat jestli je někdo nedělá ale pochybuju.těhle motorů je strašně málo.
jinak projde to bez toho katalyzátoru emisema???a pomohlo to k lepšímu výkonu??Já taky přemejšlim nad nějakejma úpravama ale ještě pořád potřebuju auto k normálnímu provozu
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Dachy
Začátečník

Příspěvek od Dachy »

Emisa mi to ted proslo ale jen diky znamejm jinak asi urcite ne ale moc to nekouri spis vubec takze to ujde ... jinak slape to líp ale prave premejslim o zvyseni vykonu tak potrebuju lepsi svody a komplet výfuk :-) pak prijde sportovni filt chip a uz to bude susny mozna casem jeste turbo..
Mr.pilot
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Mr.pilot »

svody by podle mě stačilo asi jen sundat a vyleštit.protože pokud se nepletu tak oni nejsou nijak složitě vedené a jinudy je stejně neprotáhneš.
chip asi ano ale bude to víc žrát.
turbo je podle mě na tenhle motor úplná blbost.Zjisti si o čem mluvíš.Pokud se nepletu tak blok motoru z 1,4GT je stejnej.minimálně ty motory maji stejnej zdvih.Takže by asi šel vyměnit.a asi určitě by ěel vyměnit kdyby jsi ho vzal i s převodovkou,protože cabrio má podozek z GT.Alespoň takhle mi to bylo vysvětlený kdyč jsem kupoval náhradní díly.
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“