Nízké otáčky za studena
Moderátor: peta.smolik
Nízké otáčky za studena
Zdarec.Mám Stilo 1.9 JTD 103Kw,rok 04.Když jsem včera večer couval ze dvora,málem mi to chcíplo,otáčky volnoběho jemně kolísaly,při dalším pokusu vycouvat to mělo znova snahu zdechat.Mám to tam ve vratech těsný,takže couvám vždycky vpodstatě jen na volnoběžný otáčky a vůbec se to stiloušovi nelíbilo.Rozjezdy taky špatný,musel jsem mu naložit vždycky něco víc,než obvykle.I tak jsem měl pocit,že jsou otáčky při konkrétních zařazených stupních níž než běžně.Jak se zahřál,jel úplně normálně,spotřeba standartní.Nikdy s tím nebyl problém,začalo to ze dne na den.Čím to může být?
- Reklama
Re: Nízké otáčky za studena
Tak dneska zase,dvakrát,tentokrát zahřátej motor.Hrozně línej rozjezd,řadíš dva tři,vůbec nechce do otáček,minimální reakce na plynový pedál,po cca 200 m to najednou přestane a jede úplně normálně
Re: Nízké otáčky za studena
Vaha vzduchu, EGR ventil.Pagi píše:Tak dneska zase,dvakrát,tentokrát zahřátej motor.Hrozně línej rozjezd,řadíš dva tři,vůbec nechce do otáček,minimální reakce na plynový pedál,po cca 200 m to najednou přestane a jede úplně normálně