Parkovačky

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Eddy
Začátečník

Parkovačky

Příspěvek od Eddy »

Dobrý den, vlastním nově Fiat Punto, 2. generace ( zákl. výbava, 1.2 8V ). Mám takovou trapnou otázku, nemůžu si pomoct ale nepřišel jsem na to jak se zapnou parkovací světla, aniž bych musel mít klíč v zapalování. Jinné tlačítko na parkovačky jako u Stila není. Zkrátka abych je mohl zapnout, zamknout a klidně odejít. Návod sice možná mám ale hledat to v té bibly je na dlouho a proto prosim o radu Vás. Pomůžete mi prosím?
Reklama

Eater
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Parkovačky

Příspěvek od Eater »

Zravim,já sice mám jedničkový punto a tam to je přes klíček v zapalování,kde je vtom mezikruží tlačítko co se zmáčkne a klíčkem se otočí úplně k sobě a vytáhnese a parkovačky svítí,tak třeba to je podobný.....
Punto Mk1,55 S, centrál dálkový, 3dvř., rádio s dotk.displayem a TV, repro+zesilovač......
Foto: http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 9b8872e5b0" onclick="window.open(this.href);return false;
Eddy
Začátečník

Re: Parkovačky

Příspěvek od Eddy »

Eater píše:Zravim,já sice mám jedničkový punto a tam to je přes klíček v zapalování,kde je vtom mezikruží tlačítko co se zmáčkne a klíčkem se otočí úplně k sobě a vytáhnese a parkovačky svítí,tak třeba to je podobný.....
Děkuju, funguje to, moc díky :)
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“