Olej v prevodovke som menil toto leto , zda sa mi ze som tam dal olej znacky CASTROL/ prevodovkovy

Co to moze byt ?

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Mal som ten istý problém na 5 ročnom punte 1,2 16V a na vine bola utrhnutá prachovka lanka tesne pred motorom.Po oprave a namazaní ok.Skontroluj či je to ok.Stačí malá prasklina a do lanka sa ti dostane vlhkosť,zamrzne a nejde s tým hýbať.santer píše:,no tak do rana bolo cca -6 , dal som neutral a neslo hybat doprava na N /to iste co predtym/ troska som buchol do paky na N smerom doprava a zrazu to fungovalo, takze to namazanie trocha pomohlo pretoze predtym som mohol buchat do paky kolko som chcel a nic. ale stale je to prituhnute![]()
Roli píše:Mal som ten istý problém na 5 ročnom punte 1,2 16V a na vine bola utrhnutá prachovka lanka tesne pred motorom.Po oprave a namazaní ok.Skontroluj či je to ok.Stačí malá prasklina a do lanka sa ti dostane vlhkosť,zamrzne a nejde s tým hýbať.santer píše:,no tak do rana bolo cca -6 , dal som neutral a neslo hybat doprava na N /to iste co predtym/ troska som buchol do paky na N smerom doprava a zrazu to fungovalo, takze to namazanie trocha pomohlo pretoze predtym som mohol buchat do paky kolko som chcel a nic. ale stale je to prituhnute![]()
Nachádza sa prilbližne za autobatériou a dole treba pohľadať.Najlepšie s nejakým svietidlom a ešte lepšie by bolo keby ti niekto prehadzoval rýchlosti a hneď by si videl kde to pracuje.A máš to!santer píše:Roli píše:Mal som ten istý problém na 5 ročnom punte 1,2 16V a na vine bola utrhnutá prachovka lanka tesne pred motorom.Po oprave a namazaní ok.Skontroluj či je to ok.Stačí malá prasklina a do lanka sa ti dostane vlhkosť,zamrzne a nejde s tým hýbať.santer píše:,no tak do rana bolo cca -6 , dal som neutral a neslo hybat doprava na N /to iste co predtym/ troska som buchol do paky na N smerom doprava a zrazu to fungovalo, takze to namazanie trocha pomohlo pretoze predtym som mohol buchat do paky kolko som chcel a nic. ale stale je to prituhnute![]()
A kde by som tu prachovku mal hladat ?
Myslím že určite!FetesBrod píše:Taky s tim mám hrozný problémy, venku -14 a já nepohnu s řad. pákouvždycky půl hodiny rozmražuju. Pomůže teda ta prachovka?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |