Výměna ovladačů stahovaní oken.
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Výměna ovladačů stahovaní oken.
Mám dotaz,jak se k nim dostat a dají se zaměnit,třeba ze zadních dveří?
- Reklama
Díky jsem si myslel,já jen pro jistotu,musím na to pořádně mrknout,jsou tam myslím nějaké záslepky,doufám že vše půjde hladce a dostanu se k tomu.Mikrospínač je ok,ale ta umělá hmota co na ni tlačíme prstem je rozkřáplá.Minimaxa píše:musí se odmontovat madlo které drží na třech šroubech a pak už je jen vycvakneš ven. záměna ze zadu, no nevím, zda to bude pasovat. zkus to.
čau na srazu v Losinách
Pokud myslíš jen ty ovladače na stahování tak ty stačí vycvaknout.A co jsem koukal tak stejný maj i náklaďáky Iveco.Pokud máš ulomenou osičku ta funguje i bez ní pokud to celý přetáhneš stahovací el.páskou.(bohužel to tak u jednoho okna mam už od koupě a kdyby to trochu nehaprovalo tak o tom ani nevím).
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna ovladačů stahovaní oken.
Nevíte náhodou jestli pasuje ten mechanizmus stahování oken ze zadních do předních dveří?
Multipla1,6 100 16V
Tmavě modrá metla
Most
Tmavě modrá metla
Most
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Určitě nepasuje. Mechanizmus je jiíný.
Zkus to selským rozumem: Změř si "zdvih" stahovačky vpředu a vzadu (kvůli podběhu vzadu zajíždí cca půlka skla) stačí prostým pohledem.
Co konkrétně máš nefunkční? Předpokládám, že jsou elektrická...
Zkus to selským rozumem: Změř si "zdvih" stahovačky vpředu a vzadu (kvůli podběhu vzadu zajíždí cca půlka skla) stačí prostým pohledem.
Co konkrétně máš nefunkční? Předpokládám, že jsou elektrická...
MULTIPLA 1,9 JTD 110/81kW, 2001
Odešel mi motorek a je očesanej ten plastovej konec bovhdenu
Multipla1,6 100 16V
Tmavě modrá metla
Most
Tmavě modrá metla
Most
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To je škoda, motorek není vůbec problém a výměna rychlá. S tím mechanizmem to bude horší, konstrukce je vesměs stejná (Bravo,Brava a pod.), leč rozměry jiné. Teoreticky by šly použít části, ale bude to asi průda a modelařina. Zkus http://www.plesl.cz" onclick="window.open(this.href);return false; myslím, že tam má mechanizmus bez skla. Přeju upřímnou soustrast při vyndávání. Mám to za sebou...
MULTIPLA 1,9 JTD 110/81kW, 2001