MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- scarfer99
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
a kedy robis facelift zadneho kufra? Ja som vcera stuningoval spolujazdcove dvere o kvetinac:) asi pride na auto prvi gyt.
- Reklama
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Facelift??nejako som nepochopil
-
- Všeználek
ze kedy hodis fotky zadku so strieskou ...z isteho zdroja uz viem ze je nalakovana
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Bola uz strieknuta aj s konecnym lakom,lenze po strieknuti laku sa nanej porobily bodky,Puntoracer to uz si pocul v praci .,tak sme sa rozhodli ze sa striekne este raz lebo boli dost viditelne,no ak sa prebrusilo striekla este raz farba..tak akoby ta nova zleptala staru..,tak muselo ist vse dole a od znova od zakladnej,nato zas lak atd,,no bodky sa porobily zas,,tak tento tyzden davame ju strieknut este raz jednemu chlapikovi co strieka auta..takze verim ze uz to bude ok..a do vikendu sa nahodi na auto
- scarfer99
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To striekanie je niekedy odrzku. A jak pozeram na posledne foto tak strieska tam padne ako uliata. Zas to troska ozivi punto.
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No su vselijake striesky,rozne tvary..i ked su podobne..,sam som zvedavy ako to bude vyzerat
-
- Zkušenej Fiaťák
nejako podobne som ja striekal svoje prve elektrony..sprej s chromovym efektom ( lesk bol perfektny možem odporučiť ten sprej ) no a potom som na to daval bezfarebny lak a automaticky to zosivelo..tak som to zase daval nanovo a nakoniec to šlo aj tak ku lakernikoviHIISS píše:Bola uz strieknuta aj s konecnym lakom,lenze po strieknuti laku sa nanej porobily bodky,Puntoracer to uz si pocul v praci .,tak sme sa rozhodli ze sa striekne este raz lebo boli dost viditelne,no ak sa prebrusilo striekla este raz farba..tak akoby ta nova zleptala staru..,tak muselo ist vse dole a od znova od zakladnej,nato zas lak atd,,no bodky sa porobily zas,,tak tento tyzden davame ju strieknut este raz jednemu chlapikovi co strieka auta..takze verim ze uz to bude ok..a do vikendu sa nahodi na auto
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No lakernik jeden co strieka uz roky povedal ze to chcelo zas odznova ak sme sli striekat,a to ze zas zaklad,farba a tak lak,a my ked sme strieklu zaklad nato farbu,a lak..a porobilo bodky,tak sa len prebrusilo nato zas farba ta zleptala staru a uz museli sme vse davat dole,napokon pricinou botiek zrejme aj to bolo ze sme zmiesali novu farbu ktora sa dokupovala so starou ktoru uz som mal nejaku dobu vo flaske a sa zvysila ak sa davnejsie kupovala..,nieje dobre zevraj drzat dlho farbu,a dalsia vec kto pozna obchod v KE SIKENS ..co miesa a predava farby a od neho sme aj kupovali..tak zevraj nieje dobry..aj lakernik s nim nema dobre skusenosti..tak radsej ist inde
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak pribudla do mojho puntika cerstva novinka tento vecer,ktoru som len pred par hodinkami prinesol uplne NEW..subwofer+zosik..od JBL..takze bude komplet ozvucenie JBL v mojom aute
Ak som chytil celu krabicu..tak som ledva sam unesol ,subac je pomerne dost tazky,aj zosik ma vahu nejaku
Akurat co som zarazeny..ze ziadna kablovacka k tomu ,cakal som ju kedze zosik so subacom sa predaval spolu v jednej krabici,tak tie kable mohli hodit,akurat jeden kabel ktory prepaja zosik s malicku krabicku na regluvanie basov..,,inac nic,takze budem musiet pozistovat ake to kable treba a pokupit,,len tie si este pockaju kedze si myslim ze ich cena nebude najmensia a zvlast som po tejto kupe uplne vyzmykany a cakaju ma aj ine financie ,takze tento setik zostane nejaku chvilu tak ako je,na druhy rok ma este caka spominany podvozok..a to by bolo asi vsetko
Subwofer 300-RMS/1200W-max
Zosik 1x225W-4ohm/1x360W-2ohm
Ak som chytil celu krabicu..tak som ledva sam unesol ,subac je pomerne dost tazky,aj zosik ma vahu nejaku
Akurat co som zarazeny..ze ziadna kablovacka k tomu ,cakal som ju kedze zosik so subacom sa predaval spolu v jednej krabici,tak tie kable mohli hodit,akurat jeden kabel ktory prepaja zosik s malicku krabicku na regluvanie basov..,,inac nic,takze budem musiet pozistovat ake to kable treba a pokupit,,len tie si este pockaju kedze si myslim ze ich cena nebude najmensia a zvlast som po tejto kupe uplne vyzmykany a cakaju ma aj ine financie ,takze tento setik zostane nejaku chvilu tak ako je,na druhy rok ma este caka spominany podvozok..a to by bolo asi vsetko
Subwofer 300-RMS/1200W-max
Zosik 1x225W-4ohm/1x360W-2ohm
ten set vyzerá super , odkial si ho prosím Ta kupil?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- lemon
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
dosť zlabučký zosík pre ten woofer a dúfam, že predné repro budeš meniť, dáš ich na zosík a pekne vytlmíš dvere
káblovačka sa dá zohnať za dobrú cenu, 35qmm stojí 40€ ... máš tam 5m plusového kábla (+poistka), 1m mínusového a 1 RCA kábel s remote káblikom
/výraz "maličká krabička na regulovanie basov" RuLeZz nič v zlom samozrejme
káblovačka sa dá zohnať za dobrú cenu, 35qmm stojí 40€ ... máš tam 5m plusového kábla (+poistka), 1m mínusového a 1 RCA kábel s remote káblikom
/výraz "maličká krabička na regulovanie basov" RuLeZz nič v zlom samozrejme
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Predne repro mohli byt aj komponentne,,ale tak som sa s nima ponahlal,tak su ake su,nesu najslabsie ale postacia maju 55W v RMS,menit nebudem urcite,a tak isto ani zadne..ktore su raz tak silnejsie ako predne 100W v RMS,co sa tyka zosiku tak nemyslim ze je nejak slaby,,ak by sa zapojil na 2ohmy coz je 1x360w..tak by mal dodat sily wofru viac ako samotny vykon wofru ktory ma 300w v RMS..inac 1x225 pri 4ohm,samotne repro vpredu aj vzadu mi hraje tak ze som spokojny..aj basy to ma slusne..len predsa basak ma hlboky bass..ktory pekne pocut vonku aj z vacsej dialky..a to bolo dovodom preco som kupil tento set
a na konec,co sa tyka tlmenia..cakam na kozenku ktoru mi ma zohnat znamy na obtiahnutie prednych dveri..tak ak bude..zacne sa zaroven okrem calunenia aj tlmit
Matto
Tak velaji nemaju rad ten obchod..,lebo robia tetle metle nekedy a maju tam bordel..,co sa tyka pripadnych reklamacii ze nekto reklamuje a ho ci naschval alebo ako povedat daju spat na regal..nech berie dalsi ,ale bral som ho z Nayu..,nechcelo sa mi objednavat z e-shopu,a unas v KE asi aj by bol problem nekde taky typ najst,lebo som sa zameriaval uz nanho,ale donesol mi ho priamo zo skladu..,pri vybalovani vsetko pekne zabalene,tak malo by to byt ok
a na konec,co sa tyka tlmenia..cakam na kozenku ktoru mi ma zohnat znamy na obtiahnutie prednych dveri..tak ak bude..zacne sa zaroven okrem calunenia aj tlmit
Matto
Tak velaji nemaju rad ten obchod..,lebo robia tetle metle nekedy a maju tam bordel..,co sa tyka pripadnych reklamacii ze nekto reklamuje a ho ci naschval alebo ako povedat daju spat na regal..nech berie dalsi ,ale bral som ho z Nayu..,nechcelo sa mi objednavat z e-shopu,a unas v KE asi aj by bol problem nekde taky typ najst,lebo som sa zameriaval uz nanho,ale donesol mi ho priamo zo skladu..,pri vybalovani vsetko pekne zabalene,tak malo by to byt ok
Kraaasne Hiiss,kraaasne.To sa mi paci,ostal si pri mojej oblubenej znacke Co sa tyka kabelaze,skus porozmyslat nad znackou dietz,su velmi kvalitne a stavane na extremne zatazenie.Moja kabelaz stala nejakych 35€ co si myslim ze nieje az tak vela.A spokojnost nadovsetko
HGT
- lemon
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
kupovať hudbu aby ju bolo počuť von, tak to som ešte fakt nežral
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
lemon
Tak uz to pocujes ,,ale isto poznas ako to subac basuje z dialky a ho pocut,vo vnutri je to celkom ok,mam aj plato z MDF+samotne repro vzadu su kvalitne..Este jedna vec..musis sam uznat ze subac je aj dovnutra..ale hlavne aby ten zvuk bolo pocut vonku,lebo v tom malom priestore si pekny bas daju aj tie repro co mas v aute,a ten subac nejak nepotrebujes,aspon v mojom pripade
RadekHGT
Diky,JBl podla mna maju pekny cistucky zvuk,ved mam vzadu a vpredu repro,i ked uz zadne repro som nedavno reklamoval,a predne sli het po par dnoch po prevzati na vymenu lebo boli chybne,no zvuk maju pekny,tak som to spojil uz aj s tymto setom..nech to je v jednej znacke,nazory som na tento setik vela nepocul od ludi,ale ten 1-2-hlasy boli kladne,najhorsie ze nemam sajnu ake kable presne na cele to pripojenie treba kupit,bud sem hodim obrazok zosiku ake ma vstupy-vystupy nech mi s tym nekto pomoze..alebo zoberiem cely zosik a pojdem do shopu
Tak uz to pocujes ,,ale isto poznas ako to subac basuje z dialky a ho pocut,vo vnutri je to celkom ok,mam aj plato z MDF+samotne repro vzadu su kvalitne..Este jedna vec..musis sam uznat ze subac je aj dovnutra..ale hlavne aby ten zvuk bolo pocut vonku,lebo v tom malom priestore si pekny bas daju aj tie repro co mas v aute,a ten subac nejak nepotrebujes,aspon v mojom pripade
RadekHGT
Diky,JBl podla mna maju pekny cistucky zvuk,ved mam vzadu a vpredu repro,i ked uz zadne repro som nedavno reklamoval,a predne sli het po par dnoch po prevzati na vymenu lebo boli chybne,no zvuk maju pekny,tak som to spojil uz aj s tymto setom..nech to je v jednej znacke,nazory som na tento setik vela nepocul od ludi,ale ten 1-2-hlasy boli kladne,najhorsie ze nemam sajnu ake kable presne na cele to pripojenie treba kupit,bud sem hodim obrazok zosiku ake ma vstupy-vystupy nech mi s tym nekto pomoze..alebo zoberiem cely zosik a pojdem do shopu