zrcátko
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
zrcátko
zdravím...tak jsem sklopil zrcátko a to jsem asi neměl dělat ,sednu do auta a chtěl jsem ho zase zapnout,aby se vrátilo do původní polohy,ale nic se neděje...tak abych mohl odjet,narovnal jsem ho ručně do původní polohy,ale ono v té základní poloze nedrží a samo že nejde ani elektricky sklápět - to by mi ano tolik nevadilo,to sem tam nefunguje,ale největší problém,že nedrží v té základní poloze ,zaaretuje se jenom moc vyklopené,nebo přiklopené...máte nějaké rady na opravu,nebo je to na výměnu?? Dík za rady
- Reklama
- andreapipo
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: zrcátko
Jsem takový puntičkář, a tohle mi tak vadilo, že jsem je radši vyměnil, stálo mě to necelých 2.500, Kč.
P.S. Tohle je příklad toho, že fórum je nutno rodzělit. Téma "zpětná zrcátka" tu již je a možná i vícekrát, přesto je založeno znovu.
P.S. Tohle je příklad toho, že fórum je nutno rodzělit. Téma "zpětná zrcátka" tu již je a možná i vícekrát, přesto je založeno znovu.
/F/I/A/T/ Multipla 1.6 100 16V, r. v. 2001
Šťastnou cestu!
Šťastnou cestu!
vím,že se to tu už nesčetněkrát řešilo,ale myslím že to pořád může někoho zajímat ,tak sem se do toho pustil - podle návodu tady na fóru,rozbil jsem spodní zrcátko abych se dostal na šrouby a rozlousknul ho do šroubku - vcelku nic sem nenašel,jenom zoxidované kontakty a proto motorek nejezdil a nedobíhal jak měl,po zpětné montáži a odzkoušení na 12V baterii zatím fachčí...jinak neskutečná práce,hlavně nasazení pružiny na otočném kloubu.
To je právě ono, když svůj příspěvek zadáš do nějakýho už založenýho témátka s touto problematikou, tak se automaticky objeví na prvním místě a všichni si toho všimnou - tudíž není nutné zakládat nový téma!!!stanik píše:vím,že se to tu už nesčetněkrát řešilo,ale myslím že to pořád může někoho zajímat
Témata se automaticky řadí podle času zadání posledního příspěvku.
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
stanik píše:vím,že se to tu už nesčetněkrát řešilo,ale myslím že to pořád může někoho zajímat ,tak sem se do toho pustil - podle návodu tady na fóru,rozbil jsem spodní zrcátko abych se dostal na šrouby a rozlousknul ho do šroubku - vcelku nic sem nenašel,jenom zoxidované kontakty a proto motorek nejezdil a nedobíhal jak měl,po zpětné montáži a odzkoušení na 12V baterii zatím fachčí...jinak neskutečná práce,hlavně nasazení pružiny na otočném kloubu.
a co to rozbite zrkadlo?zohnal si ho niekde alebo jazdis bez neho?
sehnal jsem ho v autokelly do druhého dne a ani se neptejte kolik stálo (přes šest stovek),ale furt je to lepší než nové zrcátko komplet.
Potřeboval bych poradit. Na Nový rok mi jistý podnapilý mladík urazil pravé zrcátko (vzal v řadě ještě dalších 7 aut, než ho chytli). Zničil kloub, takže zrcátko prostě plápolá a nejde sklápět. Zatím to spravila izolepa, ale budu to muset řešit. Na Kelly a jinde mají ve výprodeji zrcátko bez elektriky cca za 7 stovek. Já mám elektriku plně funkční, raněné jsou jen plasty. Myslíte si, že by elektrika šla přestrojit? Nebo případně nemá někdo z Vás pravé elektrické zrcátko za rozumný peníz k prodeji? Díky