RobecTie zvody-rurky som si kupil zo zeleziarstva,,pouzivaju ju stolari ako nozku pod stol,takze mozes skusit zajst aj do obchodu nabytkarskeho a skusit sa nanu pytat,rurka je chromova,kupil som jednu a z nej sa rezalo,co sa tyka tych kolien ktore su pod uhlom,dve kusy v cervenom prevedeni ktore spajaju rurku..tak jeden kus toho kolena stal nejakych 9Eur cca..kupoval som dve kusy ako vidis na obrazku,filter 19Eur,,plech som si vyrobil..nekupoval som,,i ked hoci sa da kupit ale stoji nejakych 15Eur

,tak kde sa da treba usetrit,rozmery rurky co sa tyka dlzky a podobne som si urcil sam aby to vedla motora voslo atd,,ale podstatou tohto vsetkeho je to strieborne viko na ktore sa napaja sane a konci s filtrom,,lebo ak to si neurobis tak to sane nenamontujes potom,ibaze by si priamo nasadil bez sania filter,ale neni to nijak dobre..kedze potom filter nasava teply vzduch a znizuje vykon motora,okrem toho velaji zvyknu davat aj malicky filter,dava sa vedla karburatora,a ten som napokon nedaval kedze som sa dopocul ze nieje vyhodne ho davat..lebo potom sytic v karburatore dlhsie ide...,sa tak skoro nevypne..a zvysuje sa aj spotreba,..a kedze ho nemam rieseny na malicky filter..ale ide priamo vzduch teply do karburatora...tak skor sa vzduch zohreje v karburatore..a vyhody ako som aj spominal
Da sa povedat ze to ako mam urobene sanie so sportovym filtrom..je to kopia od jedneho cecha z fora,lebo on to ma tak isto riesene vyzualne atd,,a co sa tyka toho vika,,daval mi vykres..s rozmermi..a podla toho vykresu sa urobilo viko
Puntoracer
Viem ze ta cena je sialena,,mne samemu sa nepaci,lenze je pravda ze tuningove svetla su drahe,,mne nejde o slovo ze tuningove a preto ich chcem..ale nieco ine dat,nieze aby to teraz skaredo vyzeralo zo zadu..ale rozmyslal som nad zmenou,,co sa tyka zatmavenia..mam obavy..ze potom budem mat potycku s fizlami..alebo horsie aj to bude na STK,a co sa tyka striekania aj oco by s tym asi moj moc nesuhlasil

,,a z tej ponuky svetiel ktore som dal tuna,,ano tie tretie su takmer podobne..ale su ine..najskor asi tie prve alebo tie tretie by padli,ale vravim mozno budu mozno nie,kazdopadne do vianoc urcite nieco pribudne,a to ci svetla dopredu alebo dozadu..alebo spominany subac so zosikom,az nato ze som dopocul sa a ma aj to skor nenapadlo ze je potreba mat silnejsiu baterku na subac atd,,a ja mam 44A,,a oco mi vravel ze moc silnu nemozem tam supnut lebo alternator ju nedobije....takze aj to ma trocha brzdi..,no a samozrejme strieska medzi tym ak by som zohnal od ruky