schéma elektroinštalácie
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
schéma elektroinštalácie
Kto poradí kde sa dá stiahnuť schéma elektroinštalácie na Punto II r.v.2000 1,2 16V ? Alebo kto poradí pri brzdení mi svieti kontrolka chyby elektoinstalácie ako ked mam vypálenú žiarovku a zistil som že v kufri mi slabucko svieti aj vymenená nova žiarovka kontakty su tam OK takže porucha je niekde v poistkách alebo spoji niekde. Stále pri brzdení mi svieti tá kontrolka a už ma to znervozňuje. Kto poradí? Ďakujem.
- Reklama
Re: schéma elektroinštalácie
no mě to dělá taky, občas se při brždění rozsvítí kontrolka i když žárovky jsou v pohodě. nejspíš zaoxidované nebo volné kontakty- klasika , ale ještě jsem po tom nepátral. ale pokud svítí furt, tak bych se mrkl jestli je tam žárovka správné watáže
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
presne, ako pises, bude to podla vsetkeho niekde v brzdovych svetlach, skontroluj ziarovky, mali by byt obe rovnakej wattaze, myslim, ze 21 W. alebo moze byt chyba v ukostreni, casta chyba talianov
Punto 1.8 16V HGT
Brzdové svetlá sú v poriadku,začalo mi to blbnúť vtedy keď začalo svetlo v kufri nápadne slabo svietiť tak možno je to korozia ukostrenia alebo v prívode niekde od poistkovej skrine.Ďakujem Vám.
Ja mam problem, prestala mi svitit prava zadni svetla, uplne cely ten sloupek...a jelikoz jsem amater netusim kde co mam hledat a do opravy se mi s takovou hlouposti moc nechce, prave jsem to odtamtud odvezl Jeste predtim nez prestali svitit, tak byla vybita baterka, tak to ten chlapek v orpavne hodil do nabijecky nechal chvili nabijet a pak motor naskocil...nemohlo se stat, ze tam vzniklo nejaky prepeti? Ale to by nesli vsechny svetla a ne jenom prava strana...mozna to bude v kontaktech ale Punto mam prvne tak netusim kde to mam hledat, a jak to tak byva, tak s moji smulou to v kontaktech nebude a bude problem uplne nekde jinde a nakonec to budu muset tahnout zpatky do opravy...s puntem jsem se jeste poradne neprojel od ty doby co jsem ho koupil
prosim o mozne rady...dekuji mnohokrat
prosim o mozne rady...dekuji mnohokrat
Fiat Punto MK2A r.v. 2003, 5dv.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to celý sloupek, tak bych to hledal na ukostření toho celého světla. Všechny pozice jsou ukostřeny jedním konektorem.
Fiat Punto 75 SX, r.v. 1994
Opel Omega B caravan 2,0l, 16V
Opel Omega B caravan 2,0l, 16V
dobre kouknu na to ukostreni, snad se tam da dobre dostat potom napisu jestli to bylo tim nbo ne..kazdopadne dekuji za typ.jirkatravna461 píše:Pokud je to celý sloupek, tak bych to hledal na ukostření toho celého světla. Všechny pozice jsou ukostřeny jedním konektorem.
edit: bylo t ukostrenim, dekuji mnohokrat
Fiat Punto MK2A r.v. 2003, 5dv.