Tak mi to nedalo a este som urobil jeden VT a miesto sachovnice som dal pasik podobny ako ma 500-ka abarth heh....mne sa to celkom paci mozno este viacej ako ta sachovnica...Co na to poviete ?
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled 1.4 Till the turbo kicks in
mohol by si mi spravit VT na moje punto ,tak ze prefarbit cele do bezovokremovej ,strechu nechat ciernu aj kridlo cierne ,vdaka http://www.puntotuning.eu/fotky/display ... fullsize=1" onclick="window.open(this.href);return false;
2mafi: ... to je ftip ? .. pac takovou bezovo-kremovou barvu ma preci vesto, a strechu cernou. nebo mas na mysli uplne jiny odstin ? .. mi to prislo fakt jako JOKE )
btw: schmidty na te strance "fun-tuning" ty moje, maji o dost drazsi nez v DE prodavaji dealeři.
a ktere by se ti libily ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vesto:iba som chcel vidiet ako by vyzeralo mk2 v tej kombinacii,rozmyslam uz dlho nad bezovou -menej by bola vidiet spina jak na ciernej ,Vesto ty mas sampano to je iny odtien
Katy:hm lubia sa mi viacere ale ostanem asi verny keskinom a isiel by som do variacie keskin KT1
2Mafi: Veru neni pravda, ze na tej farbe nevidno spinu heh....na tej mojej vidno uplne vsetko este mozno viacej ako na ciernej a hlavne muchy cez leto akoby ta farba magnetizovala. . .
Tu som si este dovolil urobit uz Finalne VT z ineho uhla aby bolo vidiet aj strechu atd...myslim, ze to bude good kombinacia a pojdem teda do tej sachovnice...ide k tomu celkovemu stylu fest
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled 1.4 Till the turbo kicks in